Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Punainen luomiväri – uhka vai mahdollisuus?

Punainen luomiväri voi olla käytössä todellinen katastrofi, mutta mielestäni sain tämän luomivärin pelastus-postauksessakin taustalla vilahtaneen napissa ärhäkän, mutta silmässä huomattavasti hillitymän värin toimimaan oikein kivasti muuten neutraalin meikin kaverina. Luomiväri on pakkauksessaan oranssinpinkin-värinsä lisäksi melko kimalteinen, joka ei kyllä sekään tule erityisen vahvasti esille luomilla. Ihan nappi valinta siis! Itse asiassa olen tykästynyt tähän kovin, vaikka alkujaan väriä silmäilemällä epäilin, että näinköhän tämä ollenkaan käyttöön päätyy. Kannatti testata, sillä taas huomasin, että on hyvä kokeilla myös meikkien saralla välillä aivan jotain uutta alun ennakkoluuloista poiketen!

MAC – Pink Pepper

Täytynee kokeilla tätä seuraavaksi myös poskille, tykkään, jos sama kosmetiikkatuote taipuu useampaankin tarkoitukseen!

RED or NOT?

Luomiväri blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Mä oon joskus kokeillut punaista luomiväriä, mutta näytä joko siltä, että oon saanut turpaani tai siltä että oon itkenyt päiväkausia 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 2. Täytyy myöntää että välttelen punaisia sävyjä luomiväreissä, ne saavat silmät näyttämään jotenkin kipeiltä tai tulehtuneilta 😛 Luumun ja vaaleanpunaisen sävyt menevät kyllä, mutta oikein vahva punainen on kyllä erittäin arveluttava, mieluummin laitan sen huuliini punana kuin silmiiin luomivärinä!

  0
 3. Ihan ehdottomasti tykkään punaisesta luomilla! Korostaa sekavärisissä silmissä vihreyttä todella hyvin! Meikkivärit on niin henkilökohtainen juttu, mikä kenenkin iholle + hiuksiin sopii. Itse en osaisi ikinä kuvitella käyttäväni mitään keltaiseen vivahtavaakaan, sillä näytän ihan kulahtaneelta kuuskymppiseltä siinä värissä…

  0
 4. No se on todella vaarana ja siks yllätyin oikein iloisesti, kun tuo toimi! 🙂

  0
 5. Joo, sama, mutta tämä kyllä yllätti!

  Minä vannon kanssa huulipunaan 🙂

  0
 6. Ui, oon aina rakastanut vihreitä silmiä!

  Oon täysin samaa mieltä, toisilla toimii ja toisilla ei ollenkaan 🙂

  0
 7. Mielestäni toi taas sopii sinulle, koska väri ei ole liian tumma. Käytän nykyään itse roosaa poskipunaa, jossa on kimalteita, luomivärinä ja se oikeasti toimii! Yksi kerta ihan vitsillä kokeilin miltä näyttää ja hyvältä näytti. Itselläni kun on vielä vihreät silmät, niin korostuu kivasti punaista vasten. 🙂

  Käy katsomassa myös minun blogini: http://blogilana.blogspot.fi/2013/09/arka-aihe.html

  0
 8. Joo, se miltä se näytti paletissa vähän yllätti. Ei onneksi luomilla ollut läheskään niin tumma 🙂

  Just hyvä! Rakastan leikkiä ”monitoimituotteilla”!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM