Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Valkoiset hampaat kotivalkaisusetillä?

 

Se oli jo elokuuta, kun sain kotiin postissa beconfiDent-hampaidenvalkaisusetin, jolla pystyy siis vaalentamaan hampaita kätevästi kotona. Olen pyöritellyt tuota settiä nyt tässä kuukauden päivät ja miettinyt, että uskaltaudunko kokeilemaan sitä herkkiin hampaisiini, vai pakotanko koekaniiniksi esim. poikaystäväni.

Minulla on siis tosi herkät hampaat ja ne ovat taipuvaisia helposti vihlontaan, mutta kovasti tuolta minulle vakuuteltiin, että tämän valkaisun ei pitäisi vihloa. Minulle on useampaan otteeseen tarjottu myös valkaisua ihan ammattilaisen penkissä, mutta en ainakaan toistaiseksi ole uskaltautunut moista kokeilemaan. Ei siis sillä, ettenkö haluaisi kirkasta valkoista hymyä, mutta se kipu (vihlonta) pelottaa! 😀 Minun missio tänä vuonna on ollut käydä tarkistuttamassa hampaat, mutta mitä veikkaatte olenko saanut ajan varatuksi… Hammaslääkäri tai ylipäätään mikään hampaisiin liittyvä ei todella ole lempiasioitani!

Testasin toukokuussa Jenkeissä semmosia valkaisevia liuskoja hampaisiin, joita piti pitää pari tuntia suussa (ajeltiin liuskat suussa Grand Canyonille 😀 heh!) ja voi luoja että oli ikävä tunne sen jälkeen. Piti ottaa ihan särkylääkettä siihen vihlontaan. Tuota tunnetta on hankala selittää, ellei sitä itse koe, mutta ihan pelkkä ajatus hampaiden vihlonnasta puistattaa 😀 Ostin samalla reissulla Jenkeistä myös hammastahnaa herkille hampaille, mutta en oikein tiedä onko se yhtään auttanut. Ehkäpä siis vaan kokeilen tätä settiä ja kerron sitten miltä tuntui…

Setti sisältää muotit, jotka muotoillaan omaan suuhun sopivaksi, sekä vaalennusaineen ruiskussa ja liuskan, josta voi seurata hymyn vaalenemista.

Lisäksi sain tuommosen valkaisukynän, jolla voi ”väritellä” hampaita sitten ylläpitääkseen tulosta.

Onko joku teistä testannut tätä tai jotain muuta hampaiden kotivalkaisusettiä? Onko hymy kirkastunut ja miten on, vihlooko se? Entä onko siellä muita ”herkkähampaisia” linjoilla? 😉

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. mulla on kaikki kokeilemani valkaisujutut vihlonu, en oo siis ikinä ammattilaisella käyny. vihloville hampaille tarkotettu hammastahna autto mua ainaki tosi paljon ettei koskenu niin paljon. hoin vain itelleni että kauneuden eteen pitää joskus kärsiä:D kannattaahan nuita kokeilla jos ovat sanoneet ettei vihlo ! voit kumminkin lopettaa niiden käytön jos vihloo liikaa:)

  0
 2. Hampaiden vihlontaan olen kokenut suurta helpotusta Elmexin ja Sensodynen vihloville hampaille tarkoitetuista hammastahnoista. Kannattaa kokeilla myös hammasharjan vaihtoa extra pehmeään! 🙂

  0
 3. Ostin jenkeistä samaisia liuskoja viime kesänä, crestin muistaakseni, alussa vihloi ihan vietävästi ja se oli sietämätöntä!! Pidin parin päivän breikin ja jatkoin kun vihlonta helppas, mutta toimivat kyllä todella hyvin. Nyt olis taas tarvetta, kahvihampaille 😉 -iina-

  0
 4. Auts!

  Joo, näin oon itsekin asian itselleni selittänyt. Onneksi särkylääke yleensä auttaa…

  0
 5. Hei mullahan onkin tuota Sensodynea joskus ollutkin. Nyt tosiaan jenkeistä tuotu (Crestin?) herkkien hampaiden tahna käytössä.

  Käytän sähköhammasharjaa, saakohan siihenkin erilaisia ”teriä”?

  0
 6. Joo, niitä just oon käyttänyt. Hrrr.. tuli kylmät väreet!!

  Ne kyllä toimii, ehkä kokeilen siis tätäkin!

  0
 7. Mulle taas on sanottu, että sähköhammasharja on vihlovien hampaiden pahin vihollinen. Se kun harjaa ehkä liian lujaa.. Mutta varmasti niihin saa erilaisia harjaosia, jos siitä vaikka saisi helpotusta 🙂

  0
 8. Hei!

  Itse myös herkkäsuinen, mutta nämä ei vihlonut. On vetäytyneitä ikeniäkin poskihampaissa ja ei tuntunut missään. Voithan sinä kokeilla siitä ruiskusta pienen määrän geeliä yhteen hampaaseen aluksi. Minulla siis tämä start kit pakkaus. Suosittelen!

  0
 9. Mahtava kuulla! Täytynee uskaltautua siis testaamaan! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM