Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maailman nopein tulostin + leffaskaba!

 

Olin viime viikolla HP:n tilaisuudessa, jossa julkaistiin maailman nopein pöytätulostin (70 sivua minuutissa!), joka tulee Suomessa myyntiin marraskuussa. Tilaisuuden edetessä totesin, että minä ja yritykseni pärjätään tämän hetkisillä varsin minimaalisilla tulostusvolyymeilla vielä astetta pienemmillä koneistolla, mutta yhtään suuremmalle yritykselle tuo tehotulostin olisi varmasti nappivalinta.

Tulostimethan eivät totisesti pidä minusta ja homma on yleensä aina yhtä tappelua. Jopa viime viikolla eräässä toimistossa tulostin lakkasi tulostamasta, varmasti ainoastaan siitä syystä, että olin läsnä. Myös aikoinaan oppari (jonka palautin pari vuotta sitten) tulostui aivan äärimmäisen hitaasti ja melkein myöhästyin tulostimen takia bussista ja itse opinnäytetyön palautuksesta! Olin siis aloittanut tulostamisen yli puoli tuntia ennen bussiin kiiruhtamista, mutta tulostin nyt vaan päätti olla aivan jumalattoman hidas ja tulostaa välillä mietiskellen ja ihan kaikessa rauhassa! 😀 En tiedä olenko ainut tämän ”ongelmani” kanssa, vai löytyykö sieltä kohtalotovereita? Pitäiskö perustaa joku Tulostin vihaa minua-tukiryhmä? 😉

Kun oltiin aikamme pällistelty uutuustulostimia, nautiskeltiin vähän evästä ja siirryttiin Tennispalatsin Sviittiin katsomaan Rush-elokuvaa. Olin suoraan sanottuna liikkeellä todella epäilevin mielin ja enpä olisi ikinä uskonut kuinka fiiliksissä lopulta olin elokuvasta. Mikäli joku olisi etukäteen veikannut minun tykkäävän formula-leffasta olisin varmasti väittänyt aivan muuta, mutta näköjään toisin kävi! Voin suositella leffaa oikein lämpimästi myös meille ”paremmille puoliskoille”. Vaikka en tuosta brittiaksentista yleensä oikein piittaa, niin eipä tuo leffan paha poika Chris Hemswoth ollenkaan ikävää katsottavaa ollut…

HP lahjoitti minulle ylimääräiset kaksi Finnkinon avointa leffalippua ja niillä voi mennä katsastamaan vaikka tuon Rush-elokuvan. Mikäli haluat liput itsellesi, klikkaile itsesi More To Love:n Facebookkiin ja kommentoi skaba-statukseen miksi juuri sinä haluat liput itsellesi ja minkä leffan haluaisit nähdä! Aikaa osallistua skabaan on tänään maanantaina klo 23:59 saakka, joten HOPI HOPI!0

0 Comment

 1. Kannatetaan tuota tulostintukiryhmää! 😀 Minulla on elämäni aikana ollut varmaankin kolme eri tulostinta ja minkään kanssa ei oikein olla tultu toimeen. Miksi tulostin ei toimi ikinä silloin kun sen pitäisi?! 😀

  0
 2. Tulostimet ei totisesti tykkää minustakaan. 😀 Aina saan aikaan paperutukoksia tai jotain muuta vastaavaa kivaa…tai sitten tulostimesta loppuu muste just kriittisellä hetkellä, kuten viimeksi viime viikolla, kun piti tulostaa harjoittelukansiota koulua varten.

  0
 3. Haha, se ois NIIN HYVÄ!

  Joo, mä en kans ymmärrä! Siis sen ainoan kerran kun tarttee jotain tulostaa niin EI 😀 Mikä siinä on niin vaikeeta?

  0
 4. JUST NÄIN! 😀 En kestä!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM