Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Black & Studs

 

Tykkään syksystä kovin, mutta en kestä sitä pimeyttä, joka imaisee valtaansa jo heti seiskan jälkeen iltaisin. Nämä asukuvat napattiin meidän parkkipaikkaa valaisevan halogeenivalon alla kasin aikaan illalla ja eihän se asu enää siihen aikaan ihan oikeuksiinsa päässyt. Ehdin jo iloita, että tässä tullaan kuvaamaan ne kaikki asut, joita ei päiväsaikaan ehditä, mutta tulin jo toisiin aatoksiin, kun tarkastelin kuvia näin jälkikäteen… No mutta menköön nyt ainakin tämän kerran! 😉

Päällä oli ylläri pylläri mustaa. Niiteillä varustettu college ja Conssit ovat Jenkkituliaisia ja tuo halkiohame Hannan (joka muuten kirjoittaa vihdoin myös suomeksi!) minulle lähettämä yllätys. Laukkukin on jo useamman vuoden vanha Guess, jonka ostin Venetsiasta -70% alella varustettuna. Mietin tässä muuten yhtenä päivänä, että olen tainnut olla aivan huomaamattani ostolakossa sitten Berliinin reissun ja samalla päätin, että lakko kestäköön marraskuun alussa koittavaan Lontoon matkaan saakka. Sitten annan itselleni luvan ostoksiin ihan olan takaa 😉

College-paita / Shirt Ecko (XL) – Hame / Skirt Pink Clove (26-28) – Laukku / Bag Guess – Kengät / Shoes Converse (9)

Kelpaako välillä nämä vähän heikommatkin räpsyt, vai pidättäydytäänkö jatkossa ainoastaan parempilaatuisissa kuvissa?

Ps. Muistakaahan se edellisen postauksen leffaskaba, vielä on aikaa osallistua! 🙂

0

0 Comment

 1. Kelpaa hyvin! On muuten aivan ihana toi sun paita 🙂

  0
 2. Mimmi,

  Kun sun blogi muutti tänne Olivian sivuille niin toiminallisuudesta hävisi tuolta alhaalta mahdollisuus lukea aiempia postauksiasi. Nyt on vaan toi arkisto tossa käytössä… Tietty parempi sekin kuin ei mitään… jos kuitenkin onnaa niin korjaatko tilanteen?

  Kaikkea hyvää sinulle! Ihanasti kirjoitat!

  0
 3. Hih, bloggerin alkuvalikon pienessä kuvassa näytti aivan kuin olisit seisonut catwalkilla :)! Ihana tuo paita!

  0
 4. Eikö oo! Kiitos. Ihastuin siihen Jenkeissä ja eipä tainnut maksaa ku 14$!

  0
 5. Hei, nyt pitäis toimia! 🙂 En saanu sitä ite laitettua, yritin siis jo aikasemmin, hyvä että muistutit sillä nyt on korjattu! Onneks on apurit! 😉

  0
 6. Haha, melekonen catwakhan tuo meidän parkkipaikka on 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM