Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Basics

 

Huh, mitkä juhlat eilen! Nyt on vedetty äidin tekemät lihapullat naamariin ja aika alkaa pikku hiljaa valumaan kohti Nummelaa. Jotenkin tuo lähes kuuden tunnin autossa istuminen ei tällä hetkellä ihan älyttömästi kiinnostais, mutta eipä taida paljon vaihtoehtoja olla… Nämä asukuvat ovat eiliseltä tuolta maailman parhaasta paikasta, eli vanhempieni mökiltä. Päällä kerralla ehkä kaikki ne loppukesän / alkusyksyn käytetyimmät jutut.

Takki / Jacket Lindex (52)
Mekko / Dress New Look Inspire (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Laukku / Bag MBMJ
Kengät / Shoes Toms (9,5)


Noniin, kai se on pakko alkaa raahautumaan tuota autoa kohti, onneksi mukana kotiinviemisiksi on meidän oman maatilan jauhelihaa ja metsien marjoja kilo jos toinenkin! NAM!

0

0 Comment

 1. piristää aina kattoo näitä postauksia ja kuvia. en kuuna päivänä pukeutuis enää noin, kun ei oo pakko kun oon laihduttanut 65 kg. Ennen näytin suunnilleen samalta vartaloltani, kuin tämä bloggaaja nyt olen kaunis, pitkähiuksinenm valraloltani ihailtu nainen en missään nimessä haluisi enää koskaan olla lihava.

  0
 2. Edellisen kirjoittajan, Annin, viestiin vastatakseni; Mimmilähän on yllään muodikkaat vaatteet, jotka mielestäni sopivat hänen vartalolleen hyvin. Mielestäni myöskään laihuus ei ole yhtä kuin kauneus tai ylipaino yhtä kuin rumuus, kuten viestistäsi voi tulkita. Mutta hienoa, että olet itse nyt onnellisempi.

  Ja Mimmille, sun hiukset on tosi kauniit! Voi kun löytäisin jostain rohkeuden kävellä kampaamoon ja nappaista hiuksistani pituutta pois. Joka syksy haaveilen hiusremontista, mutta aina päädyn vain ”tasaamaan latvoja” 🙂

  0
 3. Hmm… Mielenkiintoinen kommentti, sillä itse pukeutuisin tasan näin, olisinpa minkä kokoinen tahansa, koska tämä on minun tyyli 😀 Ei mikään ”lihavan tyyli”, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

  Toivottavasti olet nyt onnellinen ja toivon totisesti, ettet enää ikinä tule olemaan lihava, mikäli se on sinulle niin kamala asia! 🙂

  0
 4. Heh, kiitos! Olen samaa mieltä kanssasi. En myöskään itse pukeutuisi ”eri lailla” vaikka olisinkin hoikka.

  Kiitos kovasti hiuskehuista, eikun vaan sinne kampaajalle, hiukset kasvavat aina takaisin 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM