Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Elokuun LivBox

Vaikka kuu lähestyy jo loppuaan, haluan silti postata pari kuvaa vielä elokuun LivBoxista, joka saapui minulle jo hyvän aikaa sitten, mutta jonka tuotteet pääsivät testaukseen vasta ihan hiljattain. Tämä boksi taitaa jopa yltää kaikista tämän vuoden bokseista omaksi suosikikseni, niin moni käyttöön päätyvä tuote sen uumenista paljastui!

Omiksi boksin suosikeiksi nousivat Clarins Gentle Foaming Cleanser, Burt’s Beesin huulikiilto ja Bernard Cassieren suklaakuorinta. Clarinsin putsarilla huilautin pesaista meikit eilen illalla ja vaikka tuote oli koostumukseltaan voidemainen, pesi se meikin kasvoilta todella tehokkaasti. Burt’s Beesin huulirasvat ovat ennestään tuttuja, mutta tämä huulikiilto oli minulle ihan uusi tuttavuus. Tuntuu hyvältä kyllä merkin huulirasvojen tapaan sekin. Olen kerran käynyt hoitolassa, jossa tehtiin minulle taivaallinen suklaakasvohoito juuri Bernard Cassieren tuotteilla ja tällä suklaakuorinnalla pääsee omassa kotikylpylässä edes askeleen lähemmäs sitä euforiaa, tosin kasvohierontaa ei valitettavasti boksista kuoriutunut…

Olen kuullut hyvää myös muista elokuun boksin tuotteista, että yritäpä pistää syyskuun boksi paremmaksi, ha!

Tilaattekos LivBoxia tai ootteko tilannu? Mitäs ajatuksia boksi muuten herättää? 🙂

LivBox blogin kautta saatu.


0

0 Comment

  1. Olen tosi onnellinen päätöksestäni lopettaa LivBoxin tilaamisen, koska minituubivoiteet eivät olleet sitä mitä odotin saavani rahoilleni vastineeksi. Nyt laitan sen saman summan rahaa kiinni täsmätuotteisiin. Mutta oli mukavaa kokeilla LivBoxia kolmen kuukauden ajan. Kiva että te muut olette tosi tyytyväisiä laatikon sisältöön kuukaudesta toiseen ja tyytyväisyys kasvaa 🙂

    0
    1. Joo, toivon todella, että tämä boksi oli taas ”askel parempaan” 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM