Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kolikkonaisen kynsilakka!

En kovinkaan kauan miettinyt, kun iskin silmäni Primakin kassajonossa Berliinissä tähän neljän neon-kynsilakan pakkaukseen, jonka hintalapussa komeili 2,50€ yhteishinta. Tuntia myöhemmin olin jo sutinut varpaisiini kerroksen tuota kirkuvaa neonpinkkiä ja siinä se loistaa edelleenkin, kolmen viikon jälkeen! Kynsi on toki kasvanut, mutta lakka on totisesti jumahtanut paikalleen. Voin siis suositella, mikäli Primarkkiin eksytte ja kaipaatte jämäkästi pysyvää kynsilakkaa. Seuraavaksi kokeiluun pääsee tuo neonkeltainen ja eipä tuo neonvihreäkään hullummalta näytä vaikka se syksy sieltä kovaa vauhtia saapuukin!

Mikä edukas kosmetiikkatuote on yllättänyt sinut? 0

0 Comment

 1. Kolme viikkoa?!? NO WOW! 😮 Oma viimeisen positiivinen ylläri oli Zuiin ihanat huulipunat. 🙂

  0
  1. Joo! Ihan törkeen hyvin on kyllä pysynyt. Mä olen Zuii:n meikkejä testannut ihan vaan pikaisesti, mutta mitään en omista. Nyt alko huulipunat kyllä kiinnostelemaan 🙂

   0
 2. Minut yllätti totaalisesti KoneHelsingin kynsilakat, joita saa ainakin Tokmannilta about 5e/3 kpl. Myös Nelliina on näiden nimeen blogissaan vannonnut, nimittäin pysyvyys on jotain aivan järjetöntä. Itselläni ainakin se pysyy sormien kynsisssä loistavasti siihen asti, kunnes sen poistan 😀 Varpaankynsissä minulla pysyy mikä tahansa lakka vähintään puoli vuotta, joten siitä ei sen enempää. Lisäksi pullon muotoilu on kiva, kun se ”suti” on niin kapea, että pysyy tällaisellä nakkisormellakin käsissä.

  Minä ”eksyin” Primarkiin ensimmäistä kertaa viime kuussa Berliinissä. Odotukset olivat korkealla, kun niin paljon hehkutusta olin kuullut. Pakko sanoa, että pettymys oli karvas kun kävelin liikkeen ovista sisään 😀 Tavara oli samoissa hinnoissa kuin vaikka H&M:llä, mutta paljon laaduttomamman oloista. Tyhjin käsin lähdin pois. Ehkä se ei vain ole minun kauppani.
  Toisaalta sinulla olen nähnyt kauniita Primarkin vaatteita 🙂

  0
  1. Niistä olen kuullut muiltakin hyvää! En itse ole vielä noihin lakkoihin törmännyt (vaikka aina Tarjoustaloja yms. kiertelenkin), mutta täytyy testata mikäli tielle osuu.

   Hehe, Primarkissa on niin jumalaton määrä rättiä (ja asiakasta), että sieltä joutuu ihan oikeasti etsimään ne ”helmet” ja välillä tuntuu että eihän täältä löydä mitään. Lisäksi Berliinissä on eri juttuja kun esim. Lontoossa, jossa sisäänostaja taitaa olla vähän rohkeampi. Mitä laatuun tulee, niin jotkut mekot ovat kestäneet tosi hyvinä, vaikka olen niistä ainoastaan sen reilun kympin pulittanut. 🙂 Aina minä onnistun silti jotain sieltä löytämään, esim nyt nämä kynsilakat 😀

   0
 3. Oooo, mahtavia värejä!! Harmi, ettei lähiaikoina ole reissuja tulossa. :/

  0
  1. Joo, no sitten kun kohdalle sattuu, niin pidä vinkkaus mielessä! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM