Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Rooftop @ Visby

Musta on puhutellut meikäläistä viime aikoina ihan suunnattomasti ja sen on voinut huomata myös asukuvista. Kenzon tiikeri-collegesta useamman vuoden haaveilleena, mutta hieman pihimpänä sijoitin kesällä ASOSin tiikerineuleeseen, jonka 13€ hinta sopi esikuvaansa huomattavasti paremmin meikän kukkarolle. Samassa paketissa neulen kanssa luokseni matkasi tuo kukkapanta överisuurine kukkineen. Mitäpä sitä muuten ihminen asukuviin tarvitsee, kun hotellissa Visbyssä oli noin kaunis kattoterassi… Niin paitsi tietty 50mm-linssin, jotta valovoima riittää asukuviin auringon jo painellessa kovaa vauhtia mailleen…


Kukkapanta / Floral headband ASOS – Neule / Sweater ASOS Curve (UK22) – Hame / Skirt F21+ (3XL) – Leggings Piruetti (L) – Kengät / Shoes Toms (9,5)

Voi olispa mullakin joskus kodissa tuommonen kattoterassi, jonka voisin vuorata juurikin eri värisillä matoilla ja eriparikalusteilla. Niin ja tietysti lyhdyillä jotka syttyisivät pimeän tullen… No ehkä joku päivä sitten! 🙂

Leggarit blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Ihana paita! 🙂 ja kukat hiuksissa <3

  0
  1. Kiitos 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Voi kun hankkisit jotkut toiset kengät, jotka olisi puhtaat ja siistit!

  0
  1. Hahaha! Repesin tälle ihan ääneen. Nuo kengät ovat menossa pesuun, mutta reissuun oli yllätys yllätys otettava ne joilla pystyy kävelemään päivästä toiseen ilman rakkovaaraa, joten mukaan päätyivät yhdet ainoat kengät: TOMSit 😀

   Nyt ne ovat kyllä pesukoneessa, joten no worries!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  No hyvä 😀 Asukokonaisuus (ja sen kantaja) on muuten ihan napakymppi!

  0
  1. Kiitti!

   Ps. Tomsit pesty 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM