Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUHANNUS VEIKKOLASSA

Tässäpä muutama kuva viime viikonlopun täyttäneeltä juhannukselta. Meidän juhannus juhlittiin ihan kotona täällä Veikkolassa. Aloiteltiin juhannuksen vietto jo torstaina, kun sisko miehineen pistäytyi meillä grillaamassa. Peppikin saapui meille myöhemmin illasta ja perjantaina väki kasvoi kun seuraan liittyi vielä muutamia ystäviä lisää. Matti paistoi perjantaina meille grillissä burgereita ja illasta lämmitettiin tietysti sauna. Ilta huipentui Singstarin laulamiseen ja ajelin vielä aamuyöstä Pepin kanssa viemässä vieraita kotiin Helsinkiin. Olipahan muuten upeaa ajella auringon noustessa kolmen aikaan kesäyössä takaisin kotiin.

Lauantaina heräiltiin ja syötiin brunssia, kunnes lähdettiin Veikkolan kyläsaunalle (josta mainitsin tuossa edellisessäkin postauksessa). Meillä oli saunavuoro varattu kahdesta alkaen neljäksi tunniksi, joten laitettiin porukalla puusauna lämpiämään ja pulahdettiin järveen. Osa porukasta lähti tovin saunomisen jälkeen laittelemaan ruokaa kotiin, mutta Pepin kanssa porskutettiin saunoa ja uida kuuteen saakka. Voin suositella lämpimästi tuota saunan vuokraamista, mikäli haluaa tavoittaa hetkellisesti mökkisaunatunnelman ilman että pääsee varsinaisesti mökille. Kun lopulta saatiin siivottua sauna ja palattiin kotiin odottelikin meitä jo valmiit grillattavat ja päästiin suoraan syömään, olikin jo aikamoinen nälkä kaikesta siitä järvessä pulikoinnista.

Juhannuksen juhlinta jatkui meillä sunnuntaihin saakka ja viimeiset vieraat lähtivätkin meiltä sunnuntai-iltapäivänä, jonka jälkeen ihmeteltiin Matin kanssa vielä tuota meidän pihapiirissä toistamiseen pyörinyttä hirveä. Täällä Veikkolassa on siis todella kesy hirvi, joka tulee ihmisten pihoihin, eikä tee elettäkään, vaikka ihminen tulisi lähistölle. Viime sunnuntaina hirveä kiinnosteli erityisesti naapureiden trampoliini, jota hän tutki oikein antaumuksella. Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava juhannus, vaikka toistamiseen tulikin vietettyä se ihan vaan kotona.

4+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM