Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIISI RANDOM FAKTAA MINUSTA

MouMou-Iina haastoi minut Instagramissa kertomaan viisi random faktaa itsestäni ja päätinkin listata nämä faktat tänne blogiin. Aika monta asiaa olen täällä vuosien mittaan jakanut, joten teki oikein tiukkaa keksiä viisi ”uutta” asiaa itsestäni, mutta tässäpä ne:

1. Olen hakenut Suomen Big Brotheriin. Vuosi taisi olla 2007 ja olin hullu BB-fani. Olin joskus julistanut hakevani Big Brotheriin, kun se tulee Suomeen, pari vuotta meni, mutta olihan se lupaus lunastettava ja haettava. Hakutilaisuus taisi olla silloisessa Onnelassa ja oltiin siellä monta tuntia jonottamassa sen aikaisen kämppikseni kanssa. En päässyt jatkoon ja kyllä harmitti.

2. Olen äänestänyt Pikku G:tä eduskuntavaaleissa. 😀 Asuin Vantaalla (saman kämppiksen kanssa kuin edellisessä kohdassa), enkä keksinyt ketään ehdokasta, mutta huomasin julisteesta Pikku G:n olevan ehdolla, joten menin ja äänestin sitten häntä sen kummemmin asiaa ajattelematta tai hänen ajamiaan asioita tutkimatta… Tuo vuosi 2007 on selkeästi ollut yksi elämäni parhaista!

3. En pidä Game of Thronesista. Minusta GOT on äärimmäisen tylsä ja puuduttava sarja. Olen silti nähnyt kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot ja odotan viimeisen kauden julkaisua.

4. Kun syön porkkanoita, minulle tulee yleensä aina hikka. Siskollani on ihan sama homma. EDIT. Ja äidillä! 😀 

5. Minulla lähtee aina välillä jännästi humahtaen oikeasta korvasta muutamaksi sekunniksi kuulo. Tätä on tapahtunut aika nuoresta saakka ja näin käy maksimissaan kerran vuodessa, jopa harvemmin. En tiedä mistä tämä johtuu, enkä ole asiaa sen kummemmin selvittänyt. Toivottavasti kyseessä ei ole mitään vakavaa. EDIT. Sisko laittoi viestiä, että hänellä on ihan tämä sama vaiva! Ja äiti ilmoitti seuraavana päivänä kärsineensä tästä samasta hommasta jo ihan lapsesta saakka, mutta eipä vaan ole tullut ikinä puheeksi. Haha! 😀 

2+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.