Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAKSI ELOKUUN VIIKKOA KUVINA

Ja niin vaan alkaa elokuukin kääntyä jo loppua kohti. Poimin puhelimen syövereistä kuvia viimeisen parin viikon ajalta ja onhan tuota taas ehtinyt touhuamaan kaikenlaista. On oltu myymässä yhtenä lauantaina torikirpparilla Veikkolan torilla, käyty salilla (edellisestä kerrasta oli muuten jonkun verran vierähtänyt!), oltu parikin kertaa pyöräilemässä (kerran myös Pike mukana kopassa) sekä naapureilla iltaa istumassa ja palaveria pitämässä. Pikelläkin tuli muuten jo vuosi meillä täyteen, nopeasti on mennyt aika tuon riiviön kanssa, joka edelleen riehuu autoille joka päiväisestä treenistä huolimatta. Arkiviikot olen touhuillut pääosin hommia kotoa käsin (minulla on työn alla useampikin projekti asiakkaille) ja käynyt aina päivän tai pari viikosta Helsingissä pyörähtämässä. Viime viikolla tuli oltua pitkästä aikaa yötä Pepin luona ja vietettyä Helsingissä sekä keskiviikko, että torstai.

Viime keskiviikkona pistäydyin Forumiin avanneen JYSKin uuden citykonseptimyymälän avajaisissa (oli oikein upea myymälä!) ja olisi tehnyt mieli shoppailla myymälästä vaikka mitä. Hillitsin itseni ja ostin kuitenkin tällä kertaa meille vain valkoiset pellavalakanat. Illasta pistäydyin vielä Wilfan afterworkeilla juuri puristettuja mehuja maistelemassa ja Reino Nordinia fiilistelemässä. Torstai puolestaan vierähti Lancômen onnellisuuden iltapäivässä Kulosaaren Kartanolla, jossa päästiin tutustumaan merkin uutuuksiin tuoksujen, ihonhoidon ja meikkituotteiden osalta, sekä kuuntelemaan inspiroivaa keskustelua onnellisuudesta. Paikalla onnellisuudesta keskustelemassa olivat Baba Lybeck, Koko Hubara ja Jasmin Santanen ja iltapäivä oli oikein ihana viikon piristys.

Viime lauantaina järkättiin vihdoin myös ne pitkään haaveillut juhlat meidän terassilla, kun julkistettiin naapuruston kesken meidän tiekyltti, jonka miehet olivat askarrelleet. Valmistettiin juhliin tarjottavat nyyttäriperiaatteella ja pöytä notkui herkkuja. Teemana oli sadonkorjuujuhlat ja me pyöräytettiin Matin kanssa omenamarenkipiirakka ja sipulifetapiirakka syötäväksi. Juhlissa kävi illan aikana 12 aikuista ja varmaan sama määrä lapsia. Ilta jatkui yöhön vielä naapurien paljussa polskien ja Pepin kanssa meillä saunoen (Peppi oli ainoana ”ulkopuolisena” mukana juhlissa). Oli ihan todella hauska ilta ja on meillä vaan huiput naapurit! Eilinen menikin sitten kotona hengaillen, sadepäivää viettäen ja leffoja katsellen. Katsottiin ekaa kertaa mm. 2pacista kertova leffa All Eyez On me, joka oli ihan yllättävän hyvä.

Tänään onkin ollut sitten perus työpäivä ja tällä viikolla onkin paljon hommia loppuun saatettavana. Torstaina pistäydyn taas Helsingissä hommissa ja muuten viikko sujuu todennäköisesti kotitoimistossa istuen. Onneksi ensi viikonloppuna ei taida sen kummempaa ohjelmaa ainakaan vielä toistaiseksi olla ja hyvä niin, sen verran raskasta tämä juhliminen tällä iällä totisesti on. 😆

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM