Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAPPU

Tässäpä muutama kuva eiliseltä vappuaaton brunssilta, jonne hurautettiin siskon ja hänen miehensä luo Meilahteen. Ohjelmassa oli brunssin lisäksi hääaskarteluja ja saatiinkin tosi hyvin askartelu-urakkaa edistettyä. Olin jo puolessa välissä luovuttamassa vieraslahjojen suhteen, mutta jaksettiin onneksi lopulta väkertää kaikki 65 kappaletta valmiiksi. Illasta ajeltiin vielä sitten Matin ja koirien kanssa takaisin kotiin ja pistäydyttiin läheisestä K-Marketista hakemassa simaa ja patonkia vappuevääksi (okei, myös pari Zadaa-pakettia…). Sain myös eilen illalla tehtyä check in:in huomiselle Turkin reissulle ja tämä päivä taas on mennyt ihan vaan kotona touhutessa. Matti kävi hakemassa meille munkkeja lähileipomosta ja äsken syötiin pekoniin käärittyä parsaa, nam. Vielä olisi tässä vähän työjuttuja illasta tehtävänä (kai ihon kuorimisenkin voi laskea työksi?) ja viiden pintaan pitäisi huomenna aamusta olla valmiina kentällä. Eli todella rauhallinen vappu tänä vuonna täällä, toivottavasti sielläkin kaikki on mennyt kivasti!🎈

9+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.