Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

50 ARKIKUVAA

Yllä 50 kuvaa lähemmäs kolmen viikon ajalta. Viikkoihin on mahtunut Turkista paluun jälkeen perus töiden lisäksi ainakin useampi hellepäivä, jolloin on pidetty kotitoimistoa terassilla (tai sitten vaan suosiolla unohdettu duunit hetkeksi ja otettu aurinkoa siskon ja koirien kanssa), siskon polttarit Savossa, grilli-iltoja (niin kotona kuin naapurissakin), äitienpäiväillallista vähän myöhässä Matin äidin kunniaksi lempparissani Bistro O Mat-ravintolassa Kirkkonummella (menkää, aivan paras!), Live Nationin mielettömän kivat Offichella-bileet (joissa tarjolla oli myös Happy Wafflen vohveleita!), sekä Maria Nilan vegaanisten hiustuotteiden tilaisuus ja Cailapin uusien harjojen lanseeraus, muutamat blogitapahtumat mainitakseni. Olen myös viettänyt estenomiluokkakamujen kanssa yhden sunnuntaipäivän Porvoossa Cafe Pos3sissa brunsseillen, Brunbergilta ostoksia tehden ja joenvarsiterasseista nauttien. Piipahtanut Ikeassa hakemassa meille jakkaroita (okei, mukaan tarttui myös pari viherkasvia ja pakastepusseja), askarrellut siskon kanssa jälleen kerran hääjuttuja (tasan kuukausi enää häihin, jännää!), käynyt leffassa katsomassa sen I Feel Prettyn (olihan se nyt aika hyvän mielen leffa, mutta ei ehkä ihan niin hyvä kuin mitä ajattelin) ja nyt ollaankin taas Savossa.

Saavuttiin tänne Savoon tiistaina aamuyöstä (päästiin lähtemään vasta puoli ysiltä illalla) ja olipa muuten ihana ajella kaikessa rauhassa kesäyössä tyhjillä teillä tänne. Eilinen otettiin siskon kanssa aurinkoa laiturilla, veljet piipahtivat täällä mökillä meitä moikkaamassa ja tämä päivä hujahti tuon alimman kuvan pikku-Minnin seurassa, joka oli kovasti fiiliksissä Porvoosta tuliaiseksi löytyneistä farmimagneeteista. On tuo kuvan tyyppi vaan aivan huippu ja oppinut uutta kolmen viikon kuluessa taas aimoharppauksen. Tosiaan edellinen Savo-vierailu meni oikeastaan ihan täysin polttarihulinoissa, joten nyt on ollut niin kiva vaan olla rauhassa mökillä ilman sen suurempia suunnitelmia. Alkoi juuri satamaan vettä, taustalla pyörii Avicii-dokkari (sisko ei ollut vielä nähnyt) ja pitää leikata vielä iltapuhteina iskän hiukset. Huomenna on sitten tarkoitus pitää pienimuotoiset grillikemut perheen kesken perjantaina koittavien minun (34), isin (62) ja Piken (2) kolmoissynttäreiden kunniaksi! 🙂

11+

2 Comment

  1. Tunnistinko oikein, onko sulla yhdessä kuvassa päällä Zizzin musta-valkokuvioinen maximekko? Laitappa johonkin postaukseen parempi kuva siitä!

    0
    1. PlusMimmi says: Vastaa

      Juurikin se. Multa löytyy sama viime vuodelta ruusukuvioisena ja nyt oli pakko saada tuo mustavalkoinen ihanuus! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM