Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PÄÄSIÄISVIIKKO KUVINA

Kiitos pääsiäinen 2018, olit hyvä! Alkuviikosta saatiin Eikka meille yökylään ja tiistaina matkustinkin bussilla Eikan kanssa Helsinkiin, palautin koiran kotiin ja suuntasin Pepin kanssa Midnight Sun-leffan ennakkonäytökseen. Olin pyytänyt Pepin mukaan enskariin, koska leffa vaikutti Pepin tyyppiseltä elokuvalta ja tykättiin pätkästä lopulta kyllä molemmat. Tässä elokuvassa oli sopivassa suhteessa iloa ja surua, kannattaa mennä katsomaan, jos on tämän tyyppisten elokuvien ystävä. Leffan jälkeen istuttiin vielä frendin kanssa syömässä ja kierreltiin vähän kaupoilla, kunnes köröttelin bussilla takaisin kotiin. Keskiviikkona tein hommia kotitoimistosta käsin ja pari siistiä kamppistakin varmistui keväälle (josta tulikin mieleen, että missähän se kevät muuten luuraa?). Kävin myös rankalla kädellä läpi kosmetiikkavarastojani ja laitoin juttuja myyntiin Zadaa Appiin (sieltä silmän kuvasta löytyy meikän shoppi!) ja lyötiin lukkoon myös seuraava plussakirppis. Samalla heitin menemään myös ison määrän kaikkea vanhaa ja parhaat päivänsä nähnyttä kosmetiikkaa (ja mm. nuo kuvan TBS huulirasvapurkit, joita olen jemmannut pitkään). Keskiviikkoiltana käytiin hoitamassa myös viikon ruokaostokset.

Torstaina olikin aika siirtyä pääsiäisen viettoon. Meille piti tulla alunperin minun vanhemmat pääsiäiseksi, mutta iskän sairastuttua suunnitelmat menivät uusiksi ja päädyttiinkin viettämään pääsiäistä lopulta suurimmaksi osaksi kahdestaan kotona. Minun suurin ruokaresepti-inspiraatio on K-ruoka applikaatio, josta bongasin alkuviikosta parsaparmankinkkutomaattipastan, jota tehtiinkin sitten heti torstaina ja laitettiin samalla uusi Aupairit Miamissa-kausi pyörimään (aivan paras sarja!). Suosittelen sekä tuota pastaa, että Aupaireja oikein lämmöllä. Harmittaa, että ahmittiin tuotantokausi kokonaan kahdessa päivässä ja nyt sitten joudutaankin odottelemaan seuraavaa tuottaria taas tovi. Sarjojen lisäksi meidän pääsiäiseen kuului mm. koirien kanssa ulkoilua tuolla huikeassa kevätsäässä (mittari näytti parhaillaan neljää lämpöastetta, tosin tänään ei sitten ollutkaan enää ihan niin keväinen keli). Pakko muuten maininta tähän väliin, että tämä talvi on ollut historiallinen, sillä tuosta tämänhetkisestä peilijäästä huolimatta en ole kertaakaan kaatunut, sillä olen käyttänyt koiralenkeillä ainoastaan Merreliltä testiin saamiani useammassa kuvassa näkyviä Thermo Adventure 6-kenkiä, joissa on Arctic Grip-luistonesto pohjassa. Ihan loistavat kengät jokaiselle koirien kanssa liukkaalla liikkuvalle!

Pääsiäispyhinä käytettiin myös auto pesussa, pelailtiin naapureilla pöytälätkää ja muutenkin hengailtiin. Yritettiin myös jekuttaa aprillipäivän kunniaksi vuosi sitten meitä huiputtaneita siskoa ja tämän miestä, mutta eihän he menneet lankaan. Sen sijaan oltiin saatu itse sähköpostiin aivan aidon näköinen yli 800€ lasku liiallisesta vedenkulutuksesta ”Kirkkonummen Vedeltä”, jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä Veli Hiisi-nimiseen henkilöön maksutietoja varten. On ne vaan huikeita ja taitavia näiden pilojensa kanssa!

Tänään käytiin päivällisellä anoppilassa (oli todella herkullista lammasta) ja päästiin etsimään suklaamunia (ekat pääsiäisen Mignonit!). Lisäksi kukko oli perinteiseen tapaan muninut Kindereitä tyynyn alle täällä meillä kotona. Tänä vuonna ollaan suosittu erityisesti ”tyttöjen Kindereitä”, joista on kuoriutunut Power Puff Girls-hahmoja. Pistäydyttiin tänään pikaisesti myös moikkaamassa Matin veljen perhettä (pääsin taas nuuhkimaan reilun 3kk ikäistä vauvaa) ja Matti jäi vielä remppailemaan sinne avuksi, kun minä ajelin kotiin koirien luo. Nyt Matti on pyöräyttänyt meille pitakebabit, joten eikun syömään ja huomenna paluu arkeen. Näinköhän sitä taas osaa asennoitua siihen, ettei olekaan maanantai, vaan jo tiistai!

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM