Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHEET MASK SATURDAY – PRETTY ANIMALZ BY MASQUEBAR CHICK NOURISHING SHEET MASK

Meinasin tuossa ihan pääsiäispäissäni täysin unohtaa, että tänäänhän on lauantai ja sheet mask saturdayn aika! Silläpä napotan täällä parhaillaan tuo yllä olevan kuvan tipunaamio kasvoillani. Pääsiäiselle uskollisena testissä on tällä kertaa siis Pretty Animalz by MasqueBAR-merkin ravitseva tipunaamio, joka pitää sisällään mm. mustaa tryffeliä sekä soijapavunsiemen- ja greippiuutetta. Maski lupailee kosteuttaa ja ravita ihoa ja vaikutusaika tällä on 10-20 minuuttia. Itse tilasin omani jokunen viikko sitten ASOSilta, enkä näitä muualta pikaisella vilkaisulla onnistunut löytämään.

Kuten olen ennenkin näitä saman merkin naamioita testaillessa maininnut, jaksavat nämä eläinnaamiot kerta toisensa jälkeen huvittaa ja tälläkin kertaa tuli revittyä tipunaamasta huumoria tovi jos toinenkin. Ei sillä, tämä kasvoilla näytin jotenkin aivan erityisen huvittavalta (pätkä tästä löytyy muuten Instastooristani!) ja Mattikin intoutui kommentoimaan, että nyt on muuten kova! Taas kerran on todettava, että nämä Pretty Animalz-naamiot eivät kyllä petä ja iho tuntuu todella ravitulta ja hyvältä ilman tahmaista tunnetta. Ehdottomasti viiden tähden tipun arvoinen kasvonaamio! Jatkakaahan tekin pääsiäisen viettoa, niin ajattelin itsekin tehdä ja palata hyvin sujuvan suklaamunaruokavalion pariin.

🐥🐥🐥🐥🐥

2+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM