Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOIRIA, RUOKAA JA MEITSIÄ + YHDET BILEET

Minun puhelimeen viikottain tallentuva kuvamateriaali noudattaa aikalailla viikosta toiseen samaa kaavaa. Kameranrullaan tallentuu kuvia ähinnä koirista, ruoasta ja minusta itsestäni. Pääosassa kuvissa ovat ehdottomasti koirat, yleensä omat mopsit, välillä myös muut vierailevat tähdet. Milloin kuvassa koira on sohvalla, milloin matolla, milloin missäkin. Voisin kuvitella, että jos perheestä löytyisi lapsi, niin tilanne olisi sama, mutta tietysti lapsi pääosassa. Toinen vahvasti kuvissa edustettuna oleva asia on ruoka. Tulee kuvattua aterioita laidasta laitaan, pakaste-etanoista (ei ollut mitään muuta syötävää!!) ravintolasushin kautta leipomuksiin. Omalla kohdallani tämä on siis eräänlainen ruokapäiväkirja! Kolmanneksi yleisiä puhelimenkuvissa on ehdottomasti selfiet ja muut omakuvat, joita tulee näköjään otettua, vaikkeivat ne mihinkään koskaan varsinaisesti päätyisikään.

Viime viikon kuvasaldo oli täynnä näitä samoja elementtejä ja lisäksi tuli napattua kuvia lauantaina keikoilta. Alkuviikko meni pääsiäispyhistä arkeen totutellessa kotona, oli vakuutusneuvottelua puhelimitse yms. kotitoimistohommaa. Torstaina olin koko päivän Helsingissä, kun oli palaveria palaverin perään. Ehdin lounastapamiseen Forumin Hanko Sushiin (lohilajitelma best! 😋) ja muutamaan muuhun möötteen isolla kirkolla. Perjantai oli taas kotoa käsin hommien hoitamista ja lauantaina vuorossa oli plussakirppis Kampissa. Olipa taas huippua kirppistellä ja jäi ihan tosi hyvä mieli teidän kohtaamisesta ja kaikesta rupattelusta, kiitos siis kun taas tulitte.

Tilattiin Pepin kanssa kirppiksen jälkeen Woltilla sapuskaa ja yleensä aina niin hyvä Naughty Burger oli tällä kertaa bataattiranujen osalta pettymys. En tiedä mikä oli homman nimi, mutta ranskalaiset olivat ihan minikokoiset entiseen verrattuna, joka ihmetytti suuresti! Onneksi aina varma burgeri pelasti tilanteen. Käytiin myös ostamassa Pepin lähikaupasta kevään ekat jätskituutit (uutuus Polka Pingviinit, onko näitä joskus aiemmin ollut myynnissä?) ja illasta ohjelmassa olikin keikkoja Korjaamolla. Nähtiin Kingfishin ja Gettomasan keikat ja jälkimmäinen on ehdottomasti yksi tämän hetken omista suomiraplemppareistani! Keikkojen jälkeen ajeltiin vielä Matin kanssa kotiin ja Matti teki meille yöpalaa, eli mitäpä muuta kun lihiksiä nakeilla.

Leipomuksista sen verran, että tällä hetkellä meidän keittiön hitti on ehdottomasti banana bread, jota on tehty jo useampi satsi parillakin eri reseptillä. Tälläkin hetkellä erä banaaneja on pöydällä kypsymässä, jotta pääsee taas viikonloppuna leipomaan. Jotenkin leipominen on tällä hetkellä äärimmäisen mukavaa puuhaa, varsinkin kun voi puuhastella keittiössä esim. sarja tv:ssä samaan aikaan taustalla pyörien. Vaikka Kinderpiirakka jäi tänä pääsiäisenä tekemättä (Matti ehdotti, että voitaisiinko tehdä se yhä, EI VOIDA!), niin on kyllä tullut leivottua viime aikoina sitten muuta senkin edestä.

Sunnuntaina saatiin myös jo tovin haaveilemani komposti Matin sukulaisilta Espoosta (iso kiitos!) ja päivä meni muuten itselläni lähinnä työhommia tehdessä. Nyt on taas jotenkin niin hyvä vire tässä kaikessa tekemisessä, että oikein hymyilyttää, eikä edes tuo eilinen lumen hetkellinen paluu saanut lannistettua tätä omaa katossa olevaa kevätfiilistä! 🌤

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM