Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARJEN PALASIA

Ja taas näitä otoksia (noin) viikon ajalta. Keskiviikko ja osa torstaista menivät to do-listaa kotona läpi käydessä ja kohta kohdalta toteuttaessa. Minun olisi itse asiassa pitänyt olla keskiviikkona Kauppakeskus Ratinan avajaisissa Tampereella, mutta koska olin lähdössä torstaina siskon kanssa Turkuun ja risteilylle, päädyin skippaamaan Tampereen ja seurailemaan avajaismeininkejä somen välityksellä. Torstaina tosiaan sisko tuli Veikkolaan (ja Eikka putkien huuhtelua pakoon Matin luo hoitoon) ja me hurautettiin siskon kanssa motaria Turun satamaan ja hypättiin Baltic Princessin 23h risteilylle. Tuosta risteilystä lisää myöhemmin, mutta todettakoon, että olisimme viihtyneet tuolla helposti pitempäänkin. Torstain tähtiesiintyjänä oli tosiaan Reino Nordin, jonka jälkeen jorailtiin vielä tovi klubilla ennen yöunille painumista. Muutenkin meidän risteily piti sisällään hyvää ruokaa ja tietysti siskosten yhteistä aikaa. Perjantai-iltana oltiin jo ysiltä takaisin meillä kotona ja tuntui kun oltaisiin oltu pidemmälläkin lomalla. No pidempi loma koittaa viikon päästä Turkissa ja olenkin alkanut jo vähitellen pakkailemaan matkaa varten!

Lauantaina Veikkolassa pyörähti taas kierrätysauto, jonne lähti meiltä peräkontillinen tavaraa. Olin karsinut kamoja pitkin viikkoa, mutta silti en ehtinyt käymään ihan kaikkia jemmoja läpi. No onpahan seuraavaankin kertaan jotain kierrätettävää. Muuten tein lauantaina vähän to do-listalle torstaina roikkumaan jääneitä työjuttuja ja kävin läpi mm. postista noutamiani paketteja ja tein unboxingia omaan Instastooriini. Nuo kuvan Maybellinet olivat tulleet kyllä jo aiemmin, mutten ollut ehtinyt niihin vielä sen tarkemmin paneutua, joten unboxasin nekin sitten samalla. Etenkin nuo Superstay Matte Inkit ovat aivan loistavia ja taisivat Citymarketissa olla vielä jossain hyvässä tarjouksessakin! Muuten viikonloppu meni koirien kanssa hengaillessa ja sunnuntaina pyörähdin palauttamassa ostoskärryllisen pulloja Nummelan Cittarissa (tuossa kuvassahan kone on jo tukossa/täynnä, eikä ihme, sillä jemmaillaan aina isot määrät pulloja varastoon ja palautetaan iso satsi kerralla) sillä välin kun Matti oli salilla ja samalla pistäydyin pikaisesti KappAhlissa ostoksilla (ostin nämä housut), kunnes suunnattiin ruokakauppaan ruokaostoksille. Illasta tosiaan asenneltiin vielä lamppua kattoon ja puuhasteltiin muita juttuja kotosalla ennen saunomista, Selviytyjiä ja tuota tör-ke-än hyvän Kreisi Kinuski-jätskin korkkaamista. Ajattelin kiinnittää huomiota jatkossa vielä enenevissä määrin, että rahani päätyvät kotimaisiin tuotteisiin ja nämä Valio Jäätelön Fabriikit ovat kyllä Ben&Jerrysille erittäin hyvä haastaja!

Huomenna ja torstaina reissailen Helsinkiin, ohjelmassa on paljon pressipäiviä ja muita tapahtumia ja sitten koittaakin taas vähitellen pian viikonloppu, jolloin olisi tarkoitus työstää vähän ensi viikon hommia alta pois, jotta voi sitten reissussa ottaa vähän rennommin. Niin ja olisihan siinä alkuviikosta yksi vappukin juhlittavana, saapa nähdä mitä oikein keksitään!🎈

 

Maybellinet blogin kautta saatu, kiitos! 💋

6+

4 Comment

  1. Toi kreisi kinuski sisältää talkkia. 🙂 Oli pikkanen wtf siitä.

    0
    1. PlusMimmi says: Vastaa

      Talkkia? Aika mielenkiintoista! Täytyypä tsekata toi paketti, en oo koskaan kuullut, että missään ruoassa ois talkkia. 😀

      0
  2. Heidi Parviainen says: Vastaa

    Moi Mimmi! Mä ostin miehen kanssa tota samaa jäätelöä. Hän halusi Kreisi Kinuskin ja minä otin Macchiato Suklaan. Tuo kinuski ei ollut minun mieleen. Liian makea, mutta toi mun valinta oli erittäin hyvää. Ei liian makeaa. Ja ei ollut mun purkissa talkkia. Nimittäin just luen purkkeja ja kinuskissa on talkkia pintakäsittelyaineena. Jännä juttu. Muista mauista en tiedä. Mut omaa valintaani ostan ainakin jatkossa.

    0
    1. PlusMimmi says: Vastaa

      Nam, toi macchiato suklaakin kuulostaa hyvältä. Mä en oo oikein jäätelön ystävä (toisin kuin mies, joka vetää koko paketin tai purkin vaikka kerralla) ja mulle riittää ihan pari lusikallista. Onhan toi kreisi kinuski tosi makea, sitä ei käy kieltäminen. 😀 Joo lukasin kans purkin ja talkki näytti näköjään olevan pintakäsittelyaine. 🙂 Minä olisin halunnut maistaa sen salmiakin, mutta toi oli sitten yhteinen päätös.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM