Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHEET MASK SATURDAY – PRETTY ANIMALZ BY MASQUEBAR POLAR BEAR

Matti lähti tänään aamulla poikien reissulle Tallinnaan ja minä olen pitänyt täällä kotona koirien kanssa hemmottelulauantain. Koirilta leikattiin kynnet (ei etenkään Jykän lempparipuuhaa), putsattiin perusteellisesti kummankin korvat ja nenävekit, sekä harjattiin molemmat oikein kunnolla (karvanlähtöaika on taas käsillä, jee…). Koirien puunauksen lisäksi olen hemmotellut hieman itseänikin, nimittäin Sheet Mask Saturdayn kunniaksi testasin taas yhden kangasnaamion. Tilasin toissaviikolla ASOSilta alesta pari Nike Plussan collegepukua ja nappasin pakettiin mukaan samalla myös pari kangasnaamiota. En vaan voinut vastustaa tätä söpöä Pretty Animalzin ravitsevaa jääkarhunaamiota, kun se oli tarjouksessa 2£ hintaan.

Pretty Animalzin hauskat eläinkuosiset kangasnaamiot ovat minulle jo ennestään tuttuja, viimeksi jouluna toin minulle ja siskolleni Floridasta saman merkin poro- ja pingviinikangasnaamiot (näitä myytiin mm. Targetissa) ja nämä ne vaan aina jaksaa huvittaa. Jotain näiden eläinnaamioiden yleisyydestä meidän taloudessa kuitenkin kertoo se, että koirat eivät jaksa enää välittää, vaikka pyörisin täällä sen parisenkymmentä minuuttia jääkarhuna tai muuna eläimenä, toista se oli ekoilla kerroilla kun naamioista syntyi aina pienimuotoinen show. 🐷 🐻 🐼 🐯 🐵

Pretty Animal by MasqueBAR-merkki on myöskin Etelä-Koreasta ja tämä ravitseva kangasnaamio sisältää mm. itämaisesta lääketieteestä tuttua kuusaman kukkaa, kurkumaa ja greippiä. Kasvoilla tämä naamio tuntuu tosi ravitsevalta ja hoitoseerumia on naamiossa suuri määrä. Iho tuntuu kasvonaamion jälkeen hyvin hoidetulta, muttei yhtään tahmaiselta tai muuten epämiellyttävältä. Suosittelen naamiota oikein lämpimästi etenkin lapsenmielisille osaksi ihonhoitorutiina tai muuten vaan hemmotteluun! Näitä erilaisia Pretty Animalz-sheet maskeja saa Suomesta n. 4-5€ hintaan näköjään mm. Olet kaunis.fi-verkkokaupasta ja Hehku-myymälöistä.

💛 💛 💛 💛 💛

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.