Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RENTO BELLA JA MUKAVA AVA (+ ALEKOODI LINDEXILLE)

 

Kaupallinen yhteistyö Lindex & Suomen Blogimedia

Te tunnette minut, viihdyn usein hameissa ja mekoissa, mutta ennenkaikkea päällä mukavalta tuntuvissa vaatteissa. Viime aikoina olen löytänyt vaatekaappiini mekkojen rinnalle onneksi myös useammat housut, jotka ovat miellyttävyydellään hurmanneet minut ja lunastaneet paikkansa päivittäisessä pukeutumisessani. Kun puolisentoista vuotta sitten Lindex luopui Generous-plussamallistostaan ja lisäsi XL-koot pysyväksi osaksi perusmallistojen kokovalikoimaansa hypin riemusta ja sen jälkeen olenkin tehnyt löytöjä Lindexiltä tasaiseen tahtiin. Olen kuitenkin hankkinut Lindexiltä vähemmissä määrin housuja (parit leggingsit kylläkin) ja sillä olinkin iloinen päästessäni tähän Pants Solution-housukampanjaan mukaan.

Tämän yhteistyön myötä pääsin siis tutustumaan perusteellisemmin Lindexin housuvalikoimaan, josta löytyy onneksi malleja myös meille XL-kokoisille. Ideana siis on, että kun löytää itselleen istuvan housu- tai farkkumallin Lindexiltä, voi seuraavalla kerralla napata saman malliset housut huoletta mukaan ilman tuskaista sovittelurumbaa ja tämä jos mikä sopii minulle. Tilaan usein itse vaatteita netistä ilman sovittelumahdollisuutta ja jatkossa minun onkin helppo seurata värejä ja kuoseja, joita on Lindexillä omissa suosikkihousumalleissani tarjolla. Kaikki Find your fit – never try again-housumallit voit tsekata Lindexin omasta housuoppaasta ja ostaa tuotteet suoraan nettikaupasta tai tarkastaa myymäläsaatavuuden suoraan nettisivuilta. Koodilla pants20inf saat Lindexiltä 20% alennusta valitsemistasi housuista 17.3.2018 saakka!

Saanen siis esitellä, uusimmat housuystäväni Ava ja Bella!

AVA

Korvikset – Earrings Lindex // Paita – Shirt Lindex (XXL) // Housut – Trousers AVA Lindex (XXL)

Nuo näissä kuvissa jalastani löytyvät rennot, mutta silti palaverikelpoiset AVA-housut ovat 100% Tencel® lyocel-matskua, joka on siis uusiutuvista kasviperäisistä materiaaleista ympäristöystävällisesti tuotettua kuitua. Housujen materiaali on pehmeää, jopa silkkimäistä, mutta kuitenkin kestävää. Housuissa on joustava vyötärö sekä kolme taskua ja myös lahkeista löytyy takaa kuminauhat, jotka pitävät lahkeet automaattisesti ojennuksessa. Tätä samaista AVA-housumallia näyttää olevan Lindexin sivuilla myös mm. kevyempänä ja edullisempana viskoosisena versiona.

BELLA

Tunika – Tunic Lindex (XXL) // Housut – Trousers Lindex (XXL)

BELLA puolestaan hurmasi minut rennolla olemuksellaan ja jostain syystä ihastuin kovasti tuohon housujen Japani-henkiseen kuosiin. Usein XL-koossa on haastavaa löytää housuja kivoilla kuoseilla ja siksipä nämä oli aivan pakko saada. Housut ovat polyesteria ja niissä on 4% elastaania ja joustava vyötärö, eli ovat aivan käsittämättömän mukavat päällä. Kieltämättä hieman pyjamahousut mieleen tuovat satiinipöksyt ovat suorine lahkeineen tällä hetkellä todella trendikkäät ja tuota pyjamahousumaisuutta saa karsittua hyvin pois vaikkapa juuri koroilla ja muuten mustaan yhdistettynä. Nämä taipuisivat hyvin kieltämättä vaikka ihan illanviettoonkin. BELLA-housua on tämän kuosin lisäksi saatavilla myös mustana mm. vajaamittaisessa culottes-mallissa, tosin vain XL-kokoon saakka.

 

Koodilla pants20inf saat Lindexiltä 20% alennusta valitsemistasi housuista 17.3.2018 saakka! 🙂

 

Housut ja ekan asun kengät blogin kautta saatu.

 

SAMA KAMPANJA MUISSA SUOMEN BLOGIMEDIAN BLOGEISSA

Mutsie

Alexa Dagmar

Linda Juhola

Salamatkustaja

Style Plaza

Sí Moda

11+

1 Comment

  1. […] (Helppo tapa ostaa housut), Alexa esittelee kevään suosikkipöksynsä, Plusmimmi testasi Lindexin housuista Bellaa ja AVAaa ja Linda Juholalta voi poimia vinkkejä farkkujen kaveriksi. Style Plaza löysi täydellisesti […]

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM