Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIME VIIKON PARHAAT

MAANANTAINA

Sain tehtyä yhden päivän aikana koko kolmannen vuosineljänneksen kirjanpidon ja vielä postitettua koko nivaskan samana päivänä kirjanpitäjälleni. JEE! Kirjanpito ei totisesti ole lempipuuhaani ja usein tosite jos toinenkin on ehtinyt hukkumaan, joten tällä kertaa tämä oli ehdottomasti maanantaipäivän kohokohta! Sain myös postissa Zadaasta hankkimani aktiivisuusrannekkeen, josta riitti iloa ihan koko viikoksi.

TIISTAINA

Ystävä pääsi yllättämään ja ilmaantui aivan valewoltkuskina Hanko Sushin kassien kanssa ovelle lounaat mukanaan meidän sadepäivää piristämään. Vitsi että olikin mukava yllätys ja jopa etätöitä kotoa käsin tekevä koipitoipilas (=Matti) oli huomioitu ja tarjolla hänelle oli muuta kuin sushia. Tämä oli ehdottomasti heittämällä yksi koko viikon parhaista tapahtumista! 

KESKIVIIKKONA

Päätin ottaa kotitoimistopäivän keskelle muutaman tunnin IKEA-breikin. Olin himoinnut päästä hypistelemään IKEAn ja HAY:n yhteistyömallistoa jo hetken ja vihdoin keskiviikkona sain hankittua muutaman malliston tuotteen meillekin. Sain kotona palautetta, että kerrankin olin ostanut vain ja ainoastaan järkeviä ostoksia, eli putkeen meni! 😉

TORSTAINA

Kävin läpi meidän vaatehuonetta useamman tunnin ajan ja sain järkättyä kaikki vaatteeni ojennukseen. Selkkasin samalla taas pari IKEA-kassillista myytävää vaatetta kirppikselle. Toivottavasti ehtisi vielä tämän vuoden puolella järkkäämään plussakirppiksen vaikkapa pikkujouluhengessä!

PERJANTAINA

Käytiin työpäivän jälkeen katsastamassa auto, joka meni onneksi ekalla läpi. Kävin myös tekemässä koko viikonlopun ruokaostokset Nummelan Cittarissa ja koska keli oli suotuisa ekaa kertaa varmaan kahteen viikkoon ja aurinkokin näyttäytyi, päästiin vihdoin kuvaamaan ulkoiluasu Raiski-postausta varten.

LAUANTAINA

Illasta sisko miehineen ja koirineen tuli kyläilemään. Syötiin tortilloja, saunottiin ja pelattiin Pleikkarilla huippua That’s You-peliä, joka oli ainakin vielä viikko sitten ilmaiseksi ladattavissa Playstation Plus-asiakkuuden omistaville (kannattaa ladata, mikäli tuota peliaikaa löytyy, meillä Matti omistaa tuon jäsenyyden). Raidoitin vielä siskon hiuksetkin ja sain vähän tuliaisia Köpiksen Sephorasta… 

SUNNUNTAINA

Viikattiin jo hetken viikkausta odottaneet pyyhkeet ja vedettiin lakanat. Pestiin mm. meidän täkki, parisängyn patjansuojus yms. ja vaihdettiin sänkyyn puhtaat lakanat. Olipa ihana mennä eilen nukkumaan raikkaisiin petivaatteisiin! 

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM