Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – SUNNUNTAI

Jakku – Jacket Zizzi (50) // Mekko – Dress New Look Inspire (UK22) // Sukkikset – Tights Zizzi (M-L) // Korvikset – Earrings RIEMUpuoti // Sneakers Adidas Superstar (US9)

Tämä päivä on tuntunut ihan hurjan pitkältä yhden extratunnin ansiosta! Koirat herättivät minut jo puoli kasilta, jonka jälkeen en enää saanut unta. Alkuviikon Tukholman syyslomaristeily meni tosi kivasti, sisko löysi kaikki ostoslistallaan olleet asiat ja minä maltoin mieleni ja hankin ainoastaan muutaman tuotteen Sephorasta. Loppuviikko sitten meni työhommissa ja talven ekoissa lumitöissä(!). Tähän viikonloppuun puolestaan on mahtunut useampiakin synttäreitä, nimittäin eilen juhlittiin kolmekymppisiä kotibileiden merkeissä Espoossa ja tänään Matin veljentyttöä Helsingissä. Lumen määräkin on eilisen ja tämän päivän kestäneen sateen vuoksi vähentynyt jo puoleen.

Kuvan asu on tämän päivän synttäreiltä. Nyt meillä on uuniperunat uunissa (täytteeksi lohta) ja eilinen Posse pyörii Katsomosta telkkarissa. Saatiin äsken Johan Falk-niminen sarja Netflixistä päätökseen (suosittelen!) ja päästään vihdoin katsomaan seuraavaksi Stranger Thingsin perjantaina ilmestynyttä kakkoskautta, jee! Sateiset sunnuntai-illat ja sarjamaratonit – aivan parasta!

Korvikset blogin kautta saatu.

5+

2 Comment

 1. Hei Mimmi!
  Kiitos kivoista postauksista, etenkin muoti sellaisista. Tiedätkös mikä on itselleni tosi tärkeä juttu kuvissasi? Kuvateksteissä mainitut kokomerkinnät! Tykkään shoppailla netissä, mutta vaatekoot vaihtelevat merkistä toiseen kovastikin, joten vertailen usein ”jos Mimmi osti tuon koon, mulle voisi sopia yksi koko suurempi tai tuossa vaatteessa pienempi. (Ollaan näet vähän eri mallisia vartaloiltamme, vaikka suurenmoisia molemmat.)

  Kunpa olisi nettisivut, jossa olisi vertailtu eri vaatemerkkejä keskenään tyyliin Triumphin rintsikat 95C onkin saman kokoiset kuin Panache koko 100E, Addun lenkkareissa koko US9 on sama kuin Nike US9,5.

  Joskus jos ehdit ja aihe kiinnostaa, olisi kiva kuulla omia kokemuksiasi miten eri brändien eri koot sopivat.

  Iloista syksyä!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos Sari! 🙂 Mulle on tullut vuosien mittaan tosi paljon kiitosta siitä, että merkitsen postauksiin kokomerkinnät juurikin tuosta syystä, että vaikka itse on tiettyä kokoa, kokomerkintä ei aina ole suoraanverrannollinen toisen merkin tuotteeseen. Kiitos myös postausehdotuksesta, täytyy hieman pohtia olisiko minulla sen osalta sanottavaa. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM