Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LAIVALLE

30 minuuttia aikaa Helsinkiin menevän bussin lähtöön! Reppu on jo pakattu ja treffataan siskon kanssa puoli neljältä keskustassa Lasipalatsilla ja sporaillaan itsemme toivottavasti onnistuneesti Silja Linen terminaaliin ja siitä sitten laivalle. Huomenna meillä on ohjelmassa päivä Tukholmassa ja keskiviikkoaamuna ollaan jo takaisin Helsingissä. Pitäisi sitten vielä pistäytyä Helsingissä muutamassa pressipäivässä ennen kotiin paluuta.

Viikonloppu Savossa meni vähän liian sukkelasti, oltiin perillä perjantai-iltana kympin aikaan, jonka jälkeen ohjelmassa oli iltapalaa ja saunomista. Lauantai puolestaan hurahti raskauskuvia kuvatessa veljeni maatilalla (vitsi että tulikin ihania kuvia!) ja perheen kanssa hengaillessa. Tulipa lauantai-illasta suru-uutisiakin kun eräs pitkään sairastellut läheinen nukkui pois. Onneksi satuttiin olemaan paikalla, niin pääsin vielä hyvästelemään ja kiittämään kaikesta. ❤️ Eli hautajaisreissu olisi siis ristiäisreissun lisäksi tiedossa Savon suunnalle vielä tämän syksyn aikana. Tulee tässä siis ravattua Savossa aika tavalla ja mietittiin Matin kanssa josko sitä lähtisi sitten jouluna taas jonnekin ulkomaille Savo-joulun sijasta, tai vaihtoehtoisesti viettäisi joulun täällä meillä kotona, mutta saa nyt nähdä minkälaiseen ratkaisuun päädytään. Täytyy nyt hoitaa tämä Tukholman reissu ensin kunnialla maaliin ennenkun alkaa uusia matkoja suunnittelemaan.  😉 Seurailkaahan minun Instastoriesista reissun kulkua, mikäli kiinnostaa!

Kuvassa minä just nyt, valmiina hyppäämään bussiin kohti Helsinkiä. 

9+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM