Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vauvajuhlat

Juhlittiin tänään lapsuudenystäväni Paulan vauvajuhlia Espoossa. Tuleva äiti yllättyi iloisesti juhlista, vaikka alkuun saattoi suusta päästä ulko-ovella kaikesta alkujärkytyksestä muutama kirosana. Pidettiin juhlat nyyttäriperiaatteella ja jokainen toi jotain purtavaa. Minä vein paikalle mustikka- ja raparperipiirakkaa, jotka pyöräytin viime yönä Emman blogista löytyneellä superhelpolla ohjeella, jolla olen tehnyt raparperipiirakan varmaan kymmenen kertaa. Veikkailtiin seurustelun ohessa jokainen lapuillemme myös mm. vauvan syntymäpäivää, nimeä ja tietysti isän reaktiota siltä hetkeltä kun vauva putkahtaa maailmaan. 😁 Lisäksi arvioitiin vauvamahan kokoa villalangalla ja meikän arvio heitti varmaan ainakin 15 cm liian suureksi… Lopuksi oli tietysti lahjojen availun vuoro. Minulta tulokas sai etukäteislahjaksi Sophie la Girafen purulelun ja äitiä muistin teeman mukaisesti Berrisomin istukkaa(!) sisältävällä kasvonaamiolla. 😅

Isosti tsemppiä Paulalle loppuodotukseen, kaikki tulee menemään varmasti tosi hyvin!

  

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM