Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Baby Pink

☀️ Bloggaaja kesälomailee, postaus on ajastettu!

Kuten tästä asusta huomata saattaa, olen minäkin hulluna tällä hetkellä aikamoista trendivärin titteliä nauttivaan vaaleanpunaiseen! Vaaleanpunainen (tai pinkki) kausi oli varmasti monilla muillakin silloin 15 vuotta sitten ja vuosia tuo väri ei enää ole ollut se kaikista lempparein. Nyt kuitenkin viimeisen vuoden ajan myös vanha kunnon baby pink on taas löytänyt tiensä vaatekaappiini ja on ollut oikeasti todella virkistävää pukeutua taas vaaleanpunaiseen, mutta astetta aikuisemmalla tavalla. Kuvan asussa kävin juhlimassa siskon kihlajaisia lauantaina Helsingissä. Sain tuon hameen Zizziltä hiljattain ja sen ihanuus ei kyllä valitettavasti välity ollenkaan näistä kuvista. Kyseessä on siis tämä kimallepintainen pliseerattu hame, joka taipuu tarvittaessa myös juhlavampaan tilaisuuteen. Itse en ole vielä ehtinyt käyttämään hametta aiemmin, mutta eiköhän tässä loppukevään ja syksyn mittaan käyttökerrat lisäänny, kunhan tulee lopetettua tämä lomailu ja kaivauduttua ihmisten ilmoille hieman useammin. Tuo jakku ja vaaleanpunaiset VANSit ovat muuten molemmat New Yorkin hankintoja ja sisko jo eilen yritti ostaa noita kenkiä minulta jalasta. Vaaleanpunainen siis todellakin kiinnostaa näköjään muitakin kuin minua! 🌸

Jakku – Jacket Forever 21 + (3XL) // Kaulakoru – Choker Boohoo // T-paita – T-shirt Forever 21+ (2XL) // Hame – Skirt Zizzi (L) // Laukku – Bag MBMJ // Slip On VANS (US9,5) 

Hame blogin kautta saatu.

12+

4 Comment

 1. My ja mini says: Vastaa

  Oi oi, nyt on ollut tyyli kohdillaan. Tykkään hameesta kovasti

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Voi kiitos! Tuo hame on oma lempparini. Toimii niin juhlaan kuin arkeenkin. 🙂

   0
 2. Aivan älyttömän ihana kokonaisuus!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos Mira! Tykkäsin itsekin kovasti. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM