Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TERASSILLA

 ☀️ Bloggaaja kesälomailee, postaus on ajastettu! 

Kun ostettiin viime vuonna tämä talo, ei panostettu kesän tullen ollenkaan meidän takapihalta löytyvän terassin sisustukseen, vaan mentiin jo edellisestä asunnosta olleilla pöytäryhmällä ja tuoleilla sekä Fatboy-säkkituolilla. Tämän kesän alussa sitten suunniteltiin mitä terassille halutaan tehdä, öljyttiin koko terassi kirkkaalla öljyllä (pintaan meni 9 litraa öljyä), hankittiin neljä polttimoinen kaasugrilli (Hobby Hallista), riipputuoli (jota nimitetään aivan normaalisti kohduksi), kaksi aurinkotuolia, matto, pari amppelia, kukkia ja pieni jakkara, jota voi käyttää tarvittaessa myös pöytänä ja viriteltiin kattoon vielä lamppuvalosarja x 2. Kyllähän tuosta meidän kesäolohuoneesta tuli aivan tosi kiva! 🙂

Aurinkotuolit, lamppuvalosarja ja riipputuoli Granit // Aurinkotuolien pehmusteet JYSK // Matto Asko // Pöytä Habitat // Amppelit Flying Tiger Copenhagen // Kukat K-Rauta 

3+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.