Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄLOMAKUULUMISIA

 

Aaaaah mikä pariviikkonen kesälomaa takana! Ollaan ehditty mökeille (sekä Nilsiään että Lappajärvelle) ja viettämään melkein viikko kotonakin. Ollaan kiivetty Kolille, pyöritty Paalasmaassa, Kuopiossa ja Tammisaaressa. Kierretty kirppareita ja shoppailtu Tuurin kyläkaupassa. Juhlittu yhdet 1v synttärit. Vietetty iltaa Kyrö Distillery Companyn tehdaskierroksella Isossakyrössä ja ystävän tupareissa Espoossa. Syöty jäätelöä ja mansikoita (fun fact, en pidä mansikkajäätelöstä, mutta tuoreet mansikat ja vaniljajäätelö = ♥). Luettu kirjoja ja pötkötetty takapihan terassilla auringossa. Nukuttu myöhään ja valvottu vielä myöhempään. Viikko ja sitten viideksi päiväksi Berliiniin! Kyllä tämä loma vaan on ihmisen parasta aikaa! 

5+

2 Comment

 1. Ihana mekko tuossa ensimmäisessä kuvassa – minkähän merkkinen se on?

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos. 🙂 Se on Zizzin! Ja tietysti unohtui tuonne vanhempieni mökille, joten saan sen vasta loppukesästä takaisin.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM