Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BUBBLE WAFFLE RIGA

 ☀️ Bloggaaja kesälomailee, postaus on ajastettu! 

Pakko palata vielä Riikaan, vaikka tuntuukin, että tästä reissusta on jo ikuisuus! Pepin ja minun muutaman päivän miniloma maaliskuun lopussa suuntasi keväiseen Riikaan ja postailinkin jo reissulta kuulumisia ja vinkkasin hyvästä Bagel-paikasta. Luulin myös postanneeni asukuvia, mutta näköjään en olekaan postannut, eli Riiasta luvassa ainakin vielä yhden asukuvat!

Me yövyttiin tosiaan Wellton Centrum Hotel&Spassa, joka on aika hyvin siinä ytimessä ja yhtenä iltana bongattiin ikkunasta pällistellessä vastapäisessä talossa oleva Bubble Waffle-paikka ja rynnättiin samantien sinne hakemaan vohvelit iltapalaksi ja voi pojat miten herkullisia ne olivatkaan! Roikuttiin valehtelematta Bubble Waffle:n ovenkahvassa seuraavanakin iltana, mutta turhaan, sillä paikka oli jo ehtinyt siltä päivältä sulkea ovensa. No korjattiin asia palaamalla vielä ennen kentälle lähtöä vohveleille (ja myöhästyttiin samalla melkein lennolta, heh). Nämä kuvat ovat siis tuolta meidän lähtöpäivältä hetkeä ennen lentokentälle ja kotiin suuntaamista.

Tarjolla Bubble Wafflessa on siis kuplavohveleita erilaisilla täytevaihtoehdoilla täytettynä. Tarjolla taisi olla myös suolaista, mutta me maisteltiin vaan makeita ja itse taisin vieläpä molemmilla kerroilla ottaa tuon 4€ maksavan Snickers-vohvelin, joka piti sisällään jätskiä, Snickers-paloja, kermavaahtoa ja kinuskikastiketta. Erikoisuus oli myös se, että niiden vohvelin kuplien sisällä oli mustaherukkahilloa, jonka olisi mun puolesta voinut jättää kyllä kokonaan pois, mutta menihän tuo alas näinkin! Vohveleiden lisäksi tarjolla on erilaisia smoothieita ja paikka on muutenkin tosi kivan näköinen. Lisäksi lapsille on kahvilassa leikkipaikka. Huomasin sivuilta, että Bubble Waffle-kahviloita on muuallakin, ainakin Puolassa, Ukrainassa ja Uudessa-Seelannissa (!), eli kannattaa tsekata tarkemmat lokaatiot nettisivuilta. Suosittelen!

Bubble Waffle, Audeju 10, Riika, Latvia

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM