Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikon kymmenen kivaa

viikon kivat DSC_0362 viikon kivat DSC_0342 viikon kivat DSC_0354

Uusi tietokone. Päivitin vihdoin tällä viikolla neljä vuotta hyvin palvelleen MacBook Airin astetta järeämpään, eli MacBook Prohon. Sanotaanko näin, että oli jo aikakin!

Starbucksin Via Instat Vanilla latte, jota toin New Yorkista. Aivan parasta! Harmi vaan, että noita pussukoita taitaa olla enää vaan yksi jäljellä.

Jykä ei ole enää oksennellut. Tyyppi oksenteli vapun jälkeisen viikon lähes joka aamu ja tultiin siihen tulokseen, että sitä närästää. Nyt ollaan saatu tuo oksentelu kuriin ja kaverin ruokavalio kohdilleen.

Vihdoin kasvamaan lähtenyt peikonlehti, jota olen sumutellut ahkerasti viime aikoina. Eka ’reikäinen’ lehti on jo täällä, jee!!

Vappuviiri, joka roikkuu edelleen meidän olohuonetta koristamassa. Saatiin ennen vappua postissa paketillinen vappukoristeita veljeni vaimolta (toukokuun häätehtävä). Hän oli askarrellut meistä mm. naamarit, joista riitti kyllä hupia reippaanlaisesti… Kerrassaan mahtava idea!

Parantunut käsi. Valittelin kipeästä kädestä täällä viime viikolla, no viikon se oireili, mutta tällä viikolla on ollut onneksi jo aivan normaali. Uskaltauduin keskiviikkona jopa salille, eikä käsi ottanut siitäkään itseensä, joten eiköhän tämä taas tästä.

Pimentävä rullaverho makkarissa. Viikko sitten lauantaina IKEA-reissulta tarttui mukaan pimentävä rullaverho (jota lähdettiin asiakseen siskon kanssa hakemaan ja jonka osaston ohi tietysti lahjakkaasti kaikkea muuta kassit täynnä ensin marssittiin) on löytänyt tiensä makkarin ikkunaan ja voi niitä aamuja, kun aurinko ei paista suoraan silmään heti seiskalta ja Jykäkin jaksaa nukkua auringonnousua pidempään!

Berliinin lennot plakkarissa. Ostettiin lennot elokuulle, kun bongattiin ne 98€ hintaan per henkilö. Kerrankin ajoissa! Yleensä herätään pakko päästä Berliiniin-tunteeseen kesällä viikkoa ennen toivottua ajankohtaa ja maksetaan itsemme kipeiksi!

Pho-keitto, jota kokeilin tehdä itse ekaa kertaa ikinä ja siitä tuli oikeasti tosi hyvää!

Blogipohjan uudistus, joka on ollut tekeillä jo tovin, mutta jonka pitäisi valmistua PIAN! On jo aikakin päivittää tämä niin ikään neljä vuotta about samanlainen pohja tuoreempaan, YAY!

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM