Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Guns N’ Roses

Kinder-piirakka odottelee tuossa pöydällä jäähtymistään, jotta pääsen sen vielä voikreemillä ja suklaalla kuorruttamaan. Halusin testata pääsiäispyhiksi suunnittelemani piirakan näin etukäteen, kun huomenna ohjelmassa on päivällä synttäreitä ja illalla vielä vieraita. Toisin sanoen perjantai-illan ohjelmassa on siis ollut täällä minulla Iholla-maratonia ja samalla leipomista. Tiirasin taikinaa työstäessäni siis tällä viikolla alkaneen Iholla-sarjan neljä ensimmäistä jaksoa putkeen ja hyvältä vaikuttaa!

Löysin päivemmällä konettani penkoessa nämä asukuvat, jotka on jo napattu jokunen viikko sitten meidän takapihalla, kun maassa oli vielä reippaammin lunta. Nyt sitä ei ole enää lähes ollenkaan ja toivottavasti viimeisetkin sulavat pois pian. Näitä kuvia ja etenkin tuota paitaa katsellessa tuli yhtäkkiä mieleen kommentti vuodelta 2011 postaukseen, jossa päälläni oli niin ikään Gunnarit-paita, siinä anonyymi totesi, että ”Helvetti, nyt mä en voi enää ikinä käyttää mun Gunnari-paitaa.”, ilmeisesti siis, koska minulla oli päälläni moinen. Aikamoista! Toivottavasti tästä paidasta ei tule jollekin nyt taas samanlaista ongelmaa, vaan jokainen voi ihan jatkossakin pukeutua tietyn bändin paitoihin, vaikka meikäläinenkin on jonkun artistin paitaa joskus käyttänyt. Ja kyllä, liput kesän Guns N’ Rosesin keikalle Hämeenlinnaan löytyvät jääkaapin ovesta, toivottavasti vuoden 2011 anonyymikin uskaltautuu keikalle, vaikka minä olenkin tulossa! 😉

Mukavaa viikonloppua sinne tasapuolisesti ihan jokaiselle!

Jakku – Blazer Zizzi (L) // Toppi – Top Primark (UK20) // Hame – Skirt Forever21+ (3XL) // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Sneakers Puma, Caliroots (US9)
Guns and Roses DSC_0445Guns and Roses DSC_0419 Guns and Roses DSC_0456Guns and Roses DSC_0437

0

2 Comment

  1. Siiiis apua mikä kommentti! 😐 pitäskö tohon itkeä vai nauraa.. Mä ainakin nyt pitäisin Gunnarit paitaa vielä mieluummin, jos sellaisen siis omistaisin 🙂

    0
  2. Katja/Optimismiajaenergiaa says: Vastaa

    Järkyttävä kommentti. Tulin kehumaan vain asua kuvien perusteella ja sitten luin tekstin. 🙁 Onneksi sinä käytät, tykkään! <3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM