Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyviä asioita tapahtuu!

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa kuulumisia tänne blogiin. Tuntuu, että viime aikoina on sattunut ja tapahtunut oikea suma hyviä asioita sekä lähipiirissä, että minulla. Jos ne nihkeämmät asiat tuppaa kasaantumaan, niin näköjään saman tekee myös hyvät asiat! Mainitsin jo joku aika sitten siitä autosta, jota käytiin koeajamassa ja niin vaan maanantaina illasta käytiin hakemassa se kotiin. Meidän autokatoksessa nököttää siis tätä nykyä Audi Q3 ja musta kananmuna sai väistyä vähän isomman ja kaksi ovea enemmän sisältävän valkoisen kananmunan tieltä! JES! Olen ollut tästä autoasiasta fiiliksissä jo hetken ja saanut ystäviltä pientä kuittia asiasta, kun olen jännittänyt ja intoillut (meille) uuden auton tuloa. Kukaan ei kuulemma ole ollut näin fiiliksissä autosta, kuin mitä minä nyt, heh. Varmasti minunkin tulee nyt ajettua enemmän, kun kyseessä on automaattivaihteinen auto kaikilla herkuilla.

Maanantaina hankittiin myös Pepin kanssa hieman ex tempore lennot New Yorkkiin ja suunnataankin kaupunkiin jo kahden viikon päästä! NYCi kuume on ollut päällä jo tovin, eli ollaan kyttäilty josko halpoja suoria lentoja tyrkylle ilmaantuisi. Missattiin jo jokunen viikko sitten yksi tarjous, hinta pompsahti parilla sadalla varausvaiheessa, vaikka hakukone antoikin lennot edullisemmalla hinnalla, super raivostuttavaa, joten kun nyt tarjous tärähti ilmoille ja äitiltä tuli asiasta viestiä (meitsin oma lentovahti), oli pakko toimia välittömästi. New Yorkin reissu jänskättää taas sopivasti ja hyvällä tavalla! On huippua päästä lempparikaupunkiin ja vielä näin keväällä. Tutkin jo säätiedotuksia ja ainakin ensi viikolle Nycissä on lupailtu yli +20°C lukemia! Toivottavasti säät suosivat pääsiäisen jälkeenkin.

Tällä viikolla ollaan lisäksi ehditty eilen äänestämään (muistakaahan kipaista uurnilla ensi sunnuntaina!) ja salille treenaamaan. Lisäksi vietin tänään tunnin jos toisenkin parhaan Simon penkissä Noir Conseptissa, kun Simo teki taikojaan harjoittelija Antonin kanssa (kannattaa muuten kysäistä aikoja hieman edullisempaan hintaan myös Antonilta) ja nyt minulla on päässä upea mauve hiusväri ja tasainen otsis taas todella todella pitkästä aikaa! On ollut tässä parin tunnin ajan hieman totuttelemista tuohon paksuun otsikseen tauon jälkeen. Matilta tuli jo kommenttia, että näytän jotenkin iloisemmalta otsiksen kanssa. LOL!

Huomenna ohjelmassa on kirjanpitäjän luo suuntaamista (uudella autolla toki) ja sittenhän onkin jo perjantai. Viikonlopullekin on jo kivaa ohjelmaa tiedossa, eli näköjään hyvin menee, mutta menköön! Bloginkin osalta on muuten tulossa pian kivoja muutoksia, tulette huomaamaan asian ehkä jo piankin…

Hyvia juttuja IMG_2714Hyvia juttuja IMG_2713 Hyvia juttuja IMG_2712

Hiukset toteutettu yhteistyössä Simo Landinin kanssa.

0

8 Comment

 1. Heippa! Mikäs tuo ihana juomapullo on? Hiuksetkin on ihanat!

  0
 2. Siis nyt on niin VAU hiukset. Sopii sulle ihan mielettömän hyvin.

  0
 3. nooratuulia says: Vastaa

  Niin ihana otsis! 🙂 Mullakin on ollut vähän otsiskuumetta..

  0
 4. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta! Ja ihanaa, New York! Tässä just miehen kanssa puhuttiin, et ens vuonna pitäis taas päästä sinne 🙂 Mukavaa reissua! Olisin kiitollinen, jos laittaisit ravintolavinkkejä sun nykin suosikkipaikoista 🙂

  0
 5. Makeet hiukset!

  0
 6. Todella hyvännäköiset hiukset ja värikin on ihan nappi!

  0
 7. Yksi superlaiska kommentoija yrittää nyt aktivoitua.. 😀 Olipa ihana hyvänmielen postaus ja vitsit miten upea tukka! 🙂

  0
 8. Kaisaneiti says: Vastaa

  Hirmu kivat hiukset otsiksella joka sopii sinulle paremmin kuin hyvin. Hyvää matkaa molemmille tytöille 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM