Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hääyö Långvikissa

Yhteistyössä Långvik

Meidän vihkimiseen osallistui meidän lisäksi ainoastaan molempien vanhemmat ja olin suunnitellut, että vihkimisen ja kuvien oton jälkeen suunnataan porukalla syömään ja pienimuotoisesti juhlistamaan hääpäiväämme. Ollaan kohta vuosi asuttu Kirkkonummella ja suunnittelin, että haluan päästä nauttimaan vihdoin Kirkkonummi-menua Långvikissa. Blogi ja mahdollinen blogiyhteistyö tuli puheeksi Långvikin porukan kanssa ja Långvik halusi tarjota meille hääyöksi käyttöön Business Suiten. Uuden vuoden erikoisjärjestelyistä johtuen Kirkkonummi-menua ei ollut tarjolla (yksi hyvä syy lisää palata Långvikiin uudelleen), mutta syötiin erittäin hyvä päivittäin vaihtuva All Day-menu (35€/hlö + juomat) vanhempiemme kanssa omakustanteisesti. Tarjolla oli alkuun juureskeittoa, pääruokana lohta ja jälkkärinä mustaherukkakakkua, nam. Palvelu oli aivan loistavaa ja puitteet ovat ravintolassa myös enemmän kuin kohdallaan.

Ruokailun jälkeen siirryttiin vielä porukalla sviittiimme lasilliselle ja 75 neliön huone ja etenkin kylpyhuoneesta löytyvä poreamme herättivät ihastusta. Vanhempien lähdettyä päästiin tutustumaan huoneeseen ja fiilistelemään sviitin tunnelmaa. Sviitistä löytyi ison pöytäryhmän lisäksi mm. oma keittiö sekä sohvat. Oltiin suunniteltu ensin, että lähdetään kylpylän puolelle rentoutumaan, mutta lopulta päädyttiinkin kylpemään privaatisti ihan kahdestaan oman kylpyhuoneen poreissa herkkulautasen antimista ja shampanjasta nautiskellen. Koska kyseessä oli vuoden vaihtuminen päästiin nauttimaan illan aikana vielä mm. illallisesta ja upeista ilotulituksista, mutta nuo Långvikin vuosittaiset uuden vuoden kemut vaativat ihan oman postauksensa. Jossain vaiheessa iltaa tajuttiin myös, ettei Matti ollut kantanut minua kynnyksen yli ja otettiin saapuminen sviittiin uusintana, tällä kertaa asianmukaisesti sulhasen reppuselässä.

Uudenvuoden juhlinnan jälkeen kömmittiin lopulta kahden aikaan yöstä tyytyväisenä sänkyyn ja heräiltiin kymmenen aikaan siemailemaan kahvia ja herkuttelemaan macaroneja sängyssä sekä availemaan huomenlahjoja. Annoin Matille lahjaksi tuon humoristisen kirjan ja kellon, jota hän oli jo pitkään toivonut. Itse sain Matilta huomenlahjaksi lahjakortin, jolla saan valita haluamani laukun häämatkaltamme Dubaista. Meillä olisi ollut huoneen luovutus vasta klo. 14.00, mutta oltiin luvattu heittää minun vanhemmat lentokentälle, joten jouduttiin sillä kiirehtimään aamiaiselle. Aamiaisbuffet oli aivan loistava ja buffetista löytyi lukuisten lämpimien ruokien lisäksi myös tuoreita hedelmiä, erilaisia juustoja ja maittavia pannukakkuja. Aamiaisen jälkeen olikin aika heittää hyvästit Långvikille ja sviitille. Ikimuistoinen hääyö Långvikissa saa meiltä molemmilta arvosanaksi 5/5. Eipä olisi tämän parempaa paikkaa hääyölle voinut kyllä omalta kylältä muualta löytää! ♡

Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0879Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0928Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0947Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0893Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0898Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0857Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0963Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0907Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0005Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_1000 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0028 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0030 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0050 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0213 DSC_0245Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0222 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0237Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0243 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0241 Haayo Langvikissa Kirkkonummella DSC_0290

Yöpyminen blogin kautta saatu.

0

2 Comment

  1. Sydämelliset onnittelut teille molemmille! Mimmi olet tosi kaunis hääpuvussasi. Långvik on ihana paikka, tykkään. Hyvää häämatkaa:)

    0
    1. Kiitos vielä kovasti! Långvik oli kyllä upea paikka hääpäivän ”jatkamiselle”. Ruoka oli enemmän kuin kohdallaan, kuin myös puitteet hääyölle. 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM