Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Häämatkakuplassa

Täällä sitä ollaan aikamoisessa häämatkakuplassa. Päivät etenevät peräjälkeen samalla kaavalla, herätään noin puoli ysin aikaan, suunnataan aamiaiselle, jonka jälkeen Matti menee useimmiten salille. Minä palaan huoneeseen suihkuun ja pukeudun ja rasvaan itseni aurinkovoiteella allaspäivää varten. Altaalla olen yleensä jo paljon ennen yhtätoista vaaka-asennossa. Ollaan suosittu aikuisille tarkoitettua allasta, jossa on tosi rauhallista. Matti saapuu yhdentoista jälkeen valmiiksi laittamalleni viereiselle aurinkotuolille. Kuunnellaan yleensä äänikirjaa (kuunneltiin mm. yli 11h Anneli Auerin lukemana Murhalesken muistelmia, mitäpä sitä muuta ihminen häämatkallaan tekisi) tai luetaan pokkareita ja dataillaan. Välillä pulahdetaan altaaseen viilentymään (allas on kuitenkin lämmitetty), nautitaan allasbaarin juomista tai käydään rannassa kävelyllä. Jossain vaiheessa päivää puraistaan jotain, joko lounasbuffetista, omia eväitä (kuten pähkinöitä) tai pitsaa yhdestä resortin omasta ravintolasta mukaan napattuna. Altaalla köllötellään sitten noin neljään, jonka jälkeen siirrytään huoneeseen ihastelemaan auringonlaskua omalta parvekkeelta. Sitten ohjelmassa on taas suihkua ja usein pienet päiväunet väsyttävän aurinkopäivän päätteeksi. Illalla ollaan käyty syömässä resortin ravintoloissa (täällä on niitä useita) tai pistäydytty lähiostoskeskuksessa ostoksilla. Ja tietysti menty hyvissä ajoin nukkumaan.

Tällä hetkellä meri myrskyää ja pauhaa ihan hullun kovaa ja vaikka parvekkeen ovi ei olekaan auki, kuuluu tuo pauhu ihan kunnolla huoneeseen saakka. Käytiin äsken syömässä ja nyt pötkötellään huoneessa. Oli muuten oma hommansa saada nämä kuvat GoProsta koneelle, kun tämä läppärini taitaa vedellä viimeisiään, piti sitten kierrättää tunnin taistelun jälkeen ne puhelimen ja sähköpostin kautta. Huomenna on jo meidän viimeinen auringonottopäivä ja lauantaina otetaan heti aamusta nokka kohti Dubaita. Viikonloppu olisi sitten tarkoitus kierrellä Dubain ostoskeskuksia ja lauantaille meillä on liput myös Burj Khalifaan. Kai tässä alkaa vähitellen sielukin tajuamaan, että naimisissa ollaan (luin jostain, että sielu tulee näissä asioissa aina myöhässä) ja onhan tämä aikamoista. Meitä on hemmoteltu viime aikoina niin paljon, että kuinkakohan tuo ensi viikolla koittava arkeen paluu oikein sujuu… No nyt joku alkoi ilotulittamaan tuossa rannassa, täytynee mennä ihmettelemään mitä oikein tapahtuu. Kuullaan taas!

Ras Al Khaimah haamatka IMG_0529Ras Al Khaimah haamatka IMG_0527 Ras Al Khaimah haamatka IMG_0528 Ras Al Khaimah haamatka IMG_0530 Ras Al Khaimah haamatka IMG_0531

0

2 Comment

 1. Tanjaminna says: Vastaa

  Moikka Mimmi!

  Sulla on ihana blogi, kiitos siitä. Saako pyytää toivepostausta? Näin instassa videoita sun häistä ja ne vaikutti ihanan rennoilta. Voisitko sä kirjoittaa sun hääjuhlasta? Mitä te teitte ja söitte? Ennen kaikkea haluisin kuulla teidän hääohjelmasta, oliko teillä jotain ohjelmaa (esim. leikkejä/pelejä) ja jos oli, niin millaista? 🙂

  0
  1. Hei Tanjaminna, toivottavasti huomasit jo postauksen hääjuhlastamme:

   http://www.plusmimmi.com/2017/01/haajuhla/

   Mukavaa kevään odotusta! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM