Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pixi By Petra

Sain jokunen viikko sitten valita eleveniltä testiin Pixi by Petra -merkin meikkejä. Tällä hetkellä koko sarjasta on elevenin sivuilla käynnissä -20% kampanja 7.10. asti, joten nyt on hyvä hetki tutustua, mikäli merkki on vielä tuntematon. Minulle tämä Lontoolaisen perheellisen meikkitaiteilijan kehittämä sarja ainakin oli kokonaan uusi tuttavuus ja mielenkiinnolla tutustuin merkin valikoimaan ja tuotteisiin. Merkin filosofian tiivistääkseni, Pixi by Petran tavoitteena on tarjota tuotteita, joilla loihtii nopeasti ja helposti ehostuksen kasvoille. Oikeita ruuhkavuosien pelastajia siis!

Pixi By Petra DSC_0422Valitsin merkiltä itselleni testiin kuvassa näkyvät tuotteet, eli Brow Know How-kulmapaletin, mattelustre huulipunan sävyssä Pure Fuchsia, sillä huulipuna-addiktina oli pakko päästä testaamaan merkin huulipunia. Tämä huulipuna oli kaikista testituotteistani lopulta vähiten mieluisa, sillä vaikka kyseessä onkin mattapuna on se koostumukseltaan aluksi todella rasvainen ja meinaa karata huulilta juonteisiin. Täytynee testata tätä uudemman kerran rajauksen kera, sillä pigmenttiä tässä punassa on vaikka muille jakaa! Paketista löytyi yllätyksenä myös Correction Concentrate-peitevoide sävyssä Brightening Peach, jota en ole vielä edes korkannut, epäilen tuon sävyn itse asiassa silmämääräisesti olevan minulle vähän liian punertava. Kuten ehkä jo huomasitte, ihastuin erityisesti noihin Pixi by Petran paletteihin ja tämä Palette Bronzette oli pakko saada ja siitä tulikin heti oma suosikkini!

Pixi By Petra DSC_0428Meikkien lisäksi halusin testata merkin Makeup Fixing Mistin, jolla voi sekä kiinnittää meikin, että suihkia kasvoille meikin alle tai ihan meikittömällekin iholle kosteuttamaan. Tämä sisältää mm. ruusuvettä ja vihreää teetä ja ihastuin kovasti tämän raikkaaseen tuoksuun. Pidän muutenkin näistä nopeista ja kasvoja virkistävistä tuotteista, joita on helppo suihkia pitkin päivää. Tämä päätyikin työpöytäni ääreen näytön tuijottelusta väsyneitä kasvojani virkistämään!

Pixi By Petra DSC_0432Olen muuten saanut jo useampana päivänä kehuja meikistäni, kun olen käyttänyt tämän Bronzette-paletin keskimmäistä kuultotuotetta poskilla ja persikkaisia luomivärejä silmissä, joten tämä paletti oli aivan nappivalinta ja koko testierän ehdoton suosikkini! Paletista löytyy useampia koostumuksia, joista tuo pehmeän koostumuksen omaava kuulto poskille ja luomivärit ovat omia suosikkejani.

Pixi By Petra DSC_0437Toisena suosikkina on pakko mainita tämä kulmapaletti, josta löytyy sävyjä joka lähtöön. Olin hiljattain onnistunut hajottamaan oman kulmakarvavärini, joten tämä tuli tarpeeseen ja sillä on meikannut nyt kulmani jo useamman viikon ajan. Siskonikin ihasteli tätä palettia meillä käydessään, mutta samassa lauseessa kauhisteli että tarvitaanko näin montaa väriä todella kulmien meikkaukseen! Valistin siinä sitten siskoani, että tämä paletti soveltuu myös ammattimeikkaajan käyttöön, joka tarvitsee useampaa eri sävyä tilanteesta riippuen. Ja mikäpä estää käyttämään paletin sävyjä muussakin meikissä!

Pixi By Petra DSC_0447Tässä kuvassa olen meikannut kulmat kulmapaletilla sekä tehnyt varjostukset ja korostukset Bronzette-paletilla.

Pixi By Petra DSC_0455Lisäksi luomilla on tuosta Bronzette-paletista nudea luomiväriä. Tykkään!

Miten on, oliko Pixi by Petra sinulle ennestään tuttu merkki?

Tuotteet eleveniltä saatu!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM