Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Blockfest Day One

Palailtiin tänään kahden aikaan iltapäivästä kotiin Tampereelta, jossa siis tuli juhlittua Blockfesteillä parin päivän ajan oikein olan takaa. Meillä oli taas aivan huikea reissu ja tänään loppupäivä onkin mennyt sohvalla pötkötellessä. Vuokrattiin Apple TV:n kautta Straight Outta Compton, joka sopi tähän sunnuntaihin leffaksi vielä enemmän kuin hyvin. Huomenna pitääkin sitten palata räppifiiliksistä takaisin toimistoon ja suunnata Helsinkiin. Täytynee pistäytyä illasta vielä saunassa hikoilemassa viimeisetkin festarin rippeet ja nukkua hyvät yöunet, jotta on sitten huomenna freesinä taas hommissa.

Blockfestin fiiliksistä postailen varmaan vielä oman postauksensa, sen verran ahkerasti tuli taas kuvia nappailtua. Jaksoin roudata kameraa mukana jopa molempina päivinä. Nyt kuitenkin pikaisesti maistiainen asusta, joka päällä heiluin perjantain menemään. Meinasi tietysti unohtua ottaa nämä asukuvat, joten laatu ei päätä huimaa, kuvattiin nimittäin vessojen edessä pimeähkössä portaikossa aika myöhään illalla, no onneksi asusta sentään hieman selvää saa!

Bomber Jacet New Look Inspire (UK24) // Toppi – Top Primark (UK20) // Hame – Skirt Primark (UK20) // Arskat – Sunnies Primark // Laukku – Bag ASOS // Sneakers Nike (US9)
PlusMimmi OOTD Blockfest Day 1 DSC_0008PlusMimmi OOTD Blockfest Day 1 DSC_0016 PlusMimmi OOTD Blockfest Day 1 DSC_0013

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM