Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hässäkkäviikko

Minun duunikuviot ovat taas lomien jälkeen melkoisessa myllerryksessä, mutta avaan niitä varmasti jossain vaiheessa taas lisää. Aikaa ei ole maanantain jälkeen ollut oikein blogille, harmittaa! Tällä viikolla olen siis tehnyt toimistossa kaksi täyttä työpäivää (ma ja ti), yhden illan asioita hoidellen Helsingissä, saanut syksyyn hieman lisähommia Block Nationin lanseerauksen myötä, viettänyt kiireisen kotipäivän keskiviikkona ja yhden päivän Tallinnassa blogimatkalla (eilen, tästä lisää myöhemmin). Nyt aamu on mennyt taas työhommien parissa ja kohta pitäisi ottaa suunnaksi Tampere ja Blockfest! Varmasti huikea viikonloppu taas tulossa. Kahtena vuonnahan Jykä on ollut mukana festaroimassa (=hotellihuoneessa nukkumassa), mutta tänä vuonna saadaan Jykälle hoitajat tänne Veikkolaan ja toinen saa jäädä kotiin nauttimaan koiraseurasta.

Tämän vuoden Blockfesteiltä odotan esiintyjistä ehdottomasti eniten Nasia ja onpa tuolla muutama muukin, joiden keikat olisi kiva nähdä. Festarihan on loppuunmyyty taas ennakkoon, joten turha haikailla enää lippujen perään. Mutta Tampereella nähdään, tulkaahan taas moikkaamaan!

mimmii

Kuva: Janita Autio

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM