Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kardashian Beauty

Kardashian Beauty meikit DSC_0231Sain jokunen aika sitten testiin kasan Kardashian Beauty meikkejä ja eilen vihdoin korkkasin tuotteet meikkitestailujani varten. Olen jo ehtinyt pariin otteeseen hypistelemään näitä Citymarketissa, jossa sarja on yksinoikeudella myynnissä ja vaikkei pakkausten design ehkä se kaikista tyylikkäin ole, löytyy tuotteista useampikin laadukkaan oloinen löytö.

Kardashian Beauty meikit DSC_0287 Kardashian Beauty meikit DSC_0238Eilen mentiin nudella linjalla, kun sipaisin luomille tuon muuten sinisävyisen Oceana (363) -luomiväripaletin kahta nuden sävyä sekä tuota Intimate Spotlight (107) korostusväriä. Huulille kokeilin In the Nude (300) huultenrajauskynän ja kiillon yhdistelmää ja levitin päälle vielä hieman kimalletta hunajan makuisen Lip Plumping Shimmer Glossin (sävy 372) muodossa. Tästä kokonaisuudesta suosikikseni nousi tuo Aúnaturel Nude huulimeikkipakkaus, josta löytyy siis tuo kaksipäinen huultenrajauskynä ja Honey Stick-huulikiilto.

Kardashian Beauty meikit DSC_0289Vaikka ensiajatus Kardashianin jengistä kieltämättä on ”rankat pakkelit”, sai näillä nimikkosarjan tuotteilla aikaan onneksi myös oikein kivan nudemeikin. Täytynee jossain vaiheessa testata vielä merkin varjostustuotevalikoima ja meikkipohjat. Hinnat näissä ovat onneksi kuitenkin melko kukkaroystävälliset ja saatavuus kohdallaan, joten suosittelen tutustumaan mikäli Cittariin eksytte!

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Mä tykästyin näihin todella paljon! Eritoten tuo Honey Stick-huulikiilto on aivan huipputuote. :)<3

    0
    1. Se on kyllä tosi miellyttävä huulilla, nousi myös minun lemppariksi! 🙂 Kiva myös, että sitä myydään sekä tuona pakkauksena, että yksittäin.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM