Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kevät-Pomarit + alekoodi

Taattu kevään merkki (kirsikankukkien lisäksi) ovat paljaat nilkat, joita alkaa vilahdella katukuvassa sään lämmetessä, omalla kohdallani tämä tarkoittaa slip onien kaivamista talviteloilta ja tänä vuonna näköjään myös culottes-mallisiin housuihin siirtymistä. Ihastuin Pomarin ja Bellan kampanjan myötä näihin kuvissa näkyviin aitonahkaisiin slip on-mallisiin kenkiin ja kokosin kevätasun kenkien ympärille. Kengät ovat jalassa älyttömän mukavat ja uskon nahan pehmenevän vielä entisestään käytössä. Tässä asussa olisi kelvannut vaikka äitienpäivälounaalle, sen verran tyylikkään kokonaisuuden sain aikaiseksi, vai mitä!

Pomar on suomalainen merkki, jonka kengät valmistetaan lähituotantona omalla tehtaalla Pärnussa Virossa ja pääpaikka löytyy edelleen Pomarkusta, jossa perheyritys on toiminut jo puoli vuosisataa. Kengissä panostetaan erityisesti materiaaleihin ja otetaan huomioon etenkin Pohjolan jalat ja niihin sopivat kenkämallit. Tuotannosta löytyykin ainoana suomalaisena yrityksenä mm. GORE-TEX®-jalkineita säähän kuin säähän ja silmääni miellyttää esim. nämä maiharit. Lisäksi leveä lestisiä kenkiä on Pomarilla ihan oman mallistonsa verran ja Orto-mallistossa puolestaan huomioidaan erityisesti jalkineiden terveydelliset ominaisuudet. Tutustumisen arvoinen merkki siis!

Ilokseni saan laittaa jakoon teille myös alekoodin, sillä koodilla PomarinKevät saat 20% alennuksen koko Pomarin verkkokaupan valikoimasta. (Koodi voimassa sunnuntaihin 15.5. saakka.)

Pomar slip on DSC_0195Pomar slip on DSC_0263Pomar slip on DSC_0284Pomar slip on DSC_0245 Pomar slip on DSC_0225 Pomar slip on DSC_0252

Ps. Paremmalta puoliskoltani löytyy myös omat Pomarit, nimittäin Spedeltäkin tutut muutama vuosi sitten saadut ja paljon pidetyt Pehmikset PlusMimmi-logolla tuunattuna. Kuinka siistit!! Tekisi mieli laittaa itsellenikin nuo Pehmikset tilaukseen…

Pomar slip on DSC_0270

0

12 Comment

 1. Hyvännäköiset kengät! Onko kuinka reilua kokoa, ku itse Käytän 42 pääsääntöisesti, mut ei ollut niitä isoja kokoja! 🙁
  Noi pehmotkin huokuttais, mut toisaalta vähän mummot!!!

  0
  1. Kiitos! 🙂 Minulla koko 40, vastaa mielestäni kokoaan, eli valitettavasti uskon että 41 on 42 jalkaan liian pieni. :/

   Pehmikset on kyllä huiput ja ne mustat ei oo ihan niin ”mummot” mitä ne harmaat. 🙂

   0
 2. Mahtava peräsin ja pulleat purjeet says: Vastaa

  Hei tää on nyt vähän höntti kysymys mutta käytätkö hameiden/mekkojen alla jotain legginssejä/shortseja tai vastaavia? Mä oon vasta vähän aikaa sitten alkanut hyväksyä kroppani sellasena kuin se on ja nyt lämpöisillä ilmoilla uskaltauduin ostamaan pari kivaa mekkoa. Eilen äitien päivän kunniaksi laitoin toisen niistä päälleni ja lähdin perheen kanssa itsevarmuutta uhkuen kävelylle. Hetken päästä kuitenkin huomasin, että reidet hinkkaavat yhteen ja nahka on punainen ja ärtynyt. Sen verran kipeetä tekee, että uusi upea minäni meinaa jo luovuttaa, heittää mekot menemään ja vetää verkkarit takaisin jalkaan. Onko mitään vinkkejä mulle? Ihanaa kevättä ja kesään alkua sulle! Sun blogi on mulle iso inspiraation lähde 🙂

  0
  1. Ei ole ollenkaan höntti kysymys! 🙂 Ehdottomasti pyöräilyhousut jalkaan (minulla on sekä Piruetin, että Zizzin pyöräilyhousuja). Hätätilassa myös esim. talkki auttaa. Eli todellakaan et heitä mekkoja menemään, vaan nautit kesästä helmat liehuen. 🙂 Kiva kuulla, että blogi inspiroi, kiitos siitä!

   0
 3. Ömm, eihän tuolla verkkokaupassa ole mitään myynnissä? Kaikessa lukee että ”Myynnissä jälleenmyyjillämme”. Käykö koodi siis liikkeissä?

  0
  1. On siellä, esim tästä linkistä pääsee suoraan naisten kenkiin: http://www.pomar.fi/tuotteet/naisten-keng%C3%A4t/k%C3%A4velykeng%C3%A4t/101/ mutta oikeassa olet, että osa malleista on myynnissä vaan jälleenmyyjillä, ei ollenkaan verkkokaupassa. 🙂 Koodi ei valitettavasti käy tällä kertaa liikkeessä.

   0
 4. Hei, reisien hiertymiseen auttaa ”puikko”deodorantti tai kenkien hankausta estävä rakkojen estotikku, joka mahtuu kätevästi pieneenkin laukkuun. Kätevät lyhyiden hameiden kanssa.

  0
  1. Kiitos tästä vinkistä Netta. Jenkeissä on reisien hiertymiin myös ihan omia tuotteita, koskakohan rantautuvat tänne meillekin! Kai nähdään taas ensi sunnuntaina kirppiksellä? 🙂

   0
 5. Moikka! Törmäsin tähän postaukseen ja haluaisin kysyä, millaiseen menoon nämä kengät sopivat?
  Nämä ovat Pomarin verkkosivuilla juuri omassa koossa tarjouksessa, ja etsin kenkiä kesän lomareissulle kaupunkikierroksille. Ovatko tukevat myös pitkään kävelyyn? 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Minusta nämä on olleet tosi hyvät myös pidemmillä kävelylenkeillä, toki eivät varmasti mitään lenkkareita noin kaupunkikäytössä voita, mutta tosi tosi mukavat kyllä suomalaiseen jalkaan. 🙂 Ja nämä käyvät myös vähän ”siistimmistäkin” kengistä. Ja tietysti kun ovat nahkaa, niin muotoutuvat oman jalan mukaan, joten kannattaa ottaa käyttöön jo ennen reissua, että ehtivät varmasti muovautumaan. 🙂 Ihanaa reissua sinulle!

   0
   1. Moikka!
    Kiitos vastauksesta! Veikkaan, että olisivat juuri sitä, mitä haen. 🙂

    0
    1. PlusMimmi says: Vastaa

     Toivottavasti! 🙂

     0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM