Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 5) – Nivea Care Shower Silk Mousse

Hertsileijaa! Meinasin unohtaa aivan täysin koko perjantaipulloilun, kun kävin niin intona läpi DVD-hyllyämme. Minne muuten voi lahjoittaa jopa muoveissa olevia/hyväkuntoisia DVD- ja Bluray-levyjä? Meiltä olisi lähdössä aikamoinen satsi leffoja (ja sarjoja) nimittäin kiertoon!

Ja takaisin itse asiaan, eli tämän viikon perjantaipulloon. Meinasin tehdä viime perjantaina poikkeuksen ja jakaa edellisenä päivänä saamani Nivean Care Shower Silk Moussen perjantaipullopostauksessa vain pienehkön näppituntuman testailulla, mutta päätin kuitenkin malttaa mieleni ja testata tuotetta rauhassa viikon verran, kunnes annan tuomioni. Nyt olen suihkutellut ko. tuotteen kanssa viikon ajan ja saanut hieman tuntumaa vähän erilaiseen suihkutuotteeseen.

Tuote on siis moussemainen, eli oikein napakka vaahto ja se on varsin riittoisa iholla. Tykkään sen pesevyydestä ja tuoksusta, mutta pressihehkutuksen perusteella olisin odottanut jopa vielä ylellisempä tunnetta iholla. Jotain jäi siis puuttumaan. Pidän kovasti tämän tuoksusta ja näitä löytyy myös muistaakseni kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa, joten täytyypä testata nekin, mikäli satun niihin jossain vaiheessa törmäämään. Kieltämättä tämä on kivan erilainen suihkutuote vaihteeksi näin vaahtomuodossa. Toimisi ehkä näppärästi myös sheivausvaahtona, täytyy kokeilla sitäkin. Iso miinus muuten tuosta todella helposti kolhiutuvasta pullosta, omani kuljetin pressikassissa toimistolle (mielestäni aivan nätisti) ja se oli jo kolhuilla.

Joko olette törmänneet näihin suihkumousseihin kaupassa vai liekö saapuneet vielä myyntiin ollenkaan?

Nivea Care Shower Silk Mousse

Tuote blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Hei!
  Seurakuntien kirpputorit tai vaikka Fida ottavat mielellään lahjoitustavaraa vastaan.
  Miten olisi joku nuorisotila, mikäli elokuvat sellaisia että käyvät nuoremmillekin?

  KR

  0
  1. Joo, mä googlettelin kans nuorisokoteja jne. On kyllä monet leffat k-16, mut eiköhän nuo jonnekin saada. Kiitos vinkistä! ?

   0
 2. Oho, en ole kuullutkaan tällaisista! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta 🙂

  0
  1. Taitaa olla sen verran uutukainen!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM