Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 4) – Born to Bio Fraise Candy suihkugeeli

Olen ennenkin testannut luonnonkosmetiikkamerkki Born to Bion suihkareita, joten ilahduin saadessani testiin tällä kertaa merkin mansikkaisen suihkugeelin. Pakkaus on varsin herkullinen jo itsessään, eli odotukset mansikan makuisesta tuoksuisesta suihkuhetkestä olivat varsin korkealla. Born to Bion tuotteiden pesuteho perustuu kasvisokeritensideihin ja pesevyys tuotteessa olikin kohdallaan, mutta silti suihkugeelin tuoksu jätti toivomisen varaa, eikä tällä kertaa ihan yltänyt korkeisiin odotuksiini. Ainakin minulle suihkuhetken ja tuotteen tuoksu on yksi tärkeimpiä hemmotteluelementtejä ja luonnollisen mansikan tuoksu ei tällä erää oikein uponnut meikäläiseen.

Tässä tapauksessa jatkan siis edelleen saman merkin mango-suihkugeelin fanittamista, jota meillä on ollut käytössä useampaankin otteeseen. Myös Matti on tykkäillyt miesten linjan seetripuu suihkugeelistä, joka taisi tulla kerran miesten LivBoxista. Näyttäisipä tuolla Born to Bion nettisivuilla olevan tarjolla myös monoi-kookos ja vaniljakookos suihkugeelit, jotka kuulostaisivat enemmän minun tyyppisiltä tuoksuilta. Myös Born to Bion ihoöljyt, joita niitäkin löytyy useampaa eri tuoksua, vaikuttaisivat aidosti kokeilemisen arvoisilta. Born to Bion tuotteita olen nähnyt jopa Prismoissa, joten suosittelen kokeilemaan, mikäli kohdalle sattuu. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Born to Bio mansikka

Tuote blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.