Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syvärin Sydämessä!

Syvarin Sydameen DSC_0291Syvarin Sydameen DSC_0283 Syvarin Sydameen DSC_0312Syvarin Sydameen DSC_0439 Syvarin Sydameen DSC_0344 Syvarin Sydameen DSC_0375

Ajeltiin eilen illalla tänne Savoon mökille, eli Syvärin Sydämeen. Nämä kuvat ovat heinäkuulta, jolloin viimeksi ollaan oltu täällä. Tulipa oltua pitkä tauko poissa mökiltä! Tällä hetkellä kuvien kesäkukat ovat vaihtuneet kanerviin ja ei tuo nurmikkokaan ihan noin paljon viherrä. Tosin lunta ei ole kyllä yhtään täälläkään. Päästiin heti perillä iskän takassa tekeminen lämpimien voileipien ja meitä varten lämmitetyn saunan ääreen. Ai että!

Käytiin juuri äsken kävelyllä metsässä ja Jykä vetelee sikeitä tuossa taljalla lattialla. Lepäillään koko porukka telkkarin ääressä sohvalla ja seuraavaksi taitaakin olla ohjelmassa lihapullia ja jos sitä sitten vaikka keilaamaan porukalla lähtisi. Tosiasiahan on, että sää on sen verran hyvä, että nyt kannattaisi kyllä hypätä ottamaan parit asukuvat ulos ja tehdä sitten muutama työjuttu alta pois. Mutta ehkä ensin ne lihapullat napaan… Tämmönen rentoiluviikonloppu siis meillä täällä Savossa.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM