Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kalevala Koru-mallina (+ alekoodi)

Kalevala Koru PlusMimmi

Kerroin pari viikkoa sitten kampanjakuvauksista, joissa päästiin Bella-porukalla Kalevala Koru-malleiksi. Kalevala Koruja on valmistettu jo 30-luvulta saakka ja kampanjan ideaksi muotoutui herättää henkiin Kalevala Koru-kuvat vuosien takaa. Inspiraationa meillä jokaisella oli yksi kuva Kalevala Korun vuosikymmenten varrelta ja minä pääsin ”matkimaan” tätä ihanaa neitokaista 60-tai 70-luvulta. Ihan noin näyttävää korua ei Kalevalan valikoimista enää löydy, mutta päädyimme laittamaan minulle kaulaan hopeista Carmen-riipusta kaksin kappalein. Mitäpä pidätte lopputuloksesta? Minusta kuvasta tuli oikein tunnelmallinen ja kaunis sekä huomattavasti alkuperäistä raikkaampi, vaikka riipus ei alunperin ihan minun näköinen ollutkaan. Itse asiassa alan vähitellen lämpenemään tuolle normeja vastaan taistelevan espanjalaiskaunottaren tarinasta inspiroituneelle yhtä aikaa herkälle ja vahvalle korulle!

Kuvien Carmen riipuksen ketju on mahdollista vaihtaa halutessaan myös punaiseen taftinauhaan, joka toimitetaan korun mukana. Tällöin sama koru saa aivan toisenlaisen fiiliksen, kuten kuvastakin voi huomata. Carmen-sarjaan kuuluu toisenlaisen kaulakorun lisäksi myös roikkuvat korvikset ja rannekoru. Kaikki Carmen-korujen kivet ovat granaattia ja mateeriaalina on käytetty hopeaa. Carmen-sarjan on Kalevala Korulle suunnitellut Kirsti Doukas.

Kalevala Koru on aina ajaton lahja ja oivallinen lahjaidea myös jouluksi. Koodilla plusmimmi saat -15% alennuksen kaikista tuotteista Kalevala Korun verkkokaupassa tämän vuoden loppuun saakka. Lisäksi rekisteröitymällä verkkokauppaan postikulut ovat ilmaiset kaikkialle Suomeen ja marras-joulukuun aikana tilauksiin pakataan tilaajalahjaksi myös Kalevala Korun joulukoriste.

0

0 Comment

 1. Upeita kuvia♡ satutko tietämään mikä joulukoriste mukaan pakataan, tuo 2015 jänöjussiko? 🙂

  0
  1. Kiitos! 🙂

   En valitettavasti tiedä sen kummemmin tuosta mukaan pakattavasta joulukoristelahjasta, tulee siis minullekin yllätyksenä. 🙂

   0
 2. Niin upeasti onnistui tuo sinun kuva! <3 Ja mielettömän kauniit korut.

  0
  1. Voi kiitos ja samaa voin kyllä sanoa sun kuvasta ja koruista! 😉

   0
 3. […] Jos olette kiinnostuneita näkemään muiden bloggaajien kuvaparit, niin Mimmin blogista löytyy yksi, sekä tulevina päivinä niitä alkaa putoilla muihinkin Bellan […]

  0
 4. Oi vitsi, mulla on tuo Carmen -korusarja, sain sen ylioppilaslahjaksi, mutta en ole vuosiin käyttänyt! Pitääpä kaivaa kaapista esille, kiitos muistutuksesta. Ja todella kaunis tuo sun kuva! Onko kaikki teidän kuvat jossain nähtävillä? 🙂

  0
  1. Oi! Nyt otat sen kyllä käyttöön! ? Kiitos! Meidän kaikkien kuvat kootaan Kalevala Korun #korukeskiviikko-blogiin, jonne ne ilmestyy 2.12. ☺️

   0
 5. […] Jos olette kiinnostuneita näkemään muiden bloggaajien kuvaparit, niin Mimmin blogista löytyy yksi, sekä tulevina päivinä niitä alkaa putoilla muihinkin Bellan […]

  0
 6. Tää on niin magee kuva et voisitko tehdä siitä taulun mulle tms?

  0
  1. Kiitos! Onnistuu! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM