Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Plussakirppis Punavuoressa ja plussahuutis FB:ssä!

Huutis

Täällä on taas tervehditty vaatekaappia oikein urakalla ja naputtelin juuri More To Love:n Facebookkiin kasan kivoja juttuja myyntiin. Myynnissä ovat mm. yllä olevat bomberit ja paljon muuta ihanaa, jolle ei vaan ole tullut viime aikoina käyttöä. Kipaiskaahan katsomaan. Myös nouto sunnuntaina Punavuoresta onnistuu!

Plussakirppis tulee siis taas ensi sunnuntaina (4.10. klo 12-15), kun järkkäämme Pepin kanssa kahdestaan kirppiksen Helsingin Punavuoressa osoitteessa Ratakatu 11-13. Myynnissä meillä molemmilla on paljon vaatteita, joten toivottavasti pääsette taas sankoin joukoin paikalle, vaikka tämä tuleekin hieman pikaisella aikataululla! 🙂

Nähdään sunnuntaina!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM