Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Cowl Neck

Zizzi-Ambassador

Nyt kun olen Zizzin Suomen (suur)lähettiläs (heh heh), saan aina ajoittain paketillisen minulle valittuja vaatteita Tanskasta suoraan kotiin. Muutama asukokonaisuus on ollut enemmän kuin mieleeni, etenkin tämä asu, joka voisi äkkiseltään näyttää mekolta, mutta onkin erilliset hame ja paita. Nämä asukuvat ovat muutaman viikon takaa Joensuusta, kun palailtiin Surakan brunssilta takaisin kämpille masut täynnä herkkuja. Se oli hyvä viikonloppu se, kuten ehkä kuvista huomaa!

Eipä muuten ole meikäläisellä nähty poolokaulusta sitten yläasteen (vai jopa ala-asteen?), mutta ei näytä kyllä yhtään hassummalta ja viehätys poolokauluksiin on selkeästi nousussa, sillä suosittelin myös siskolleni lauantaina shoppailuapulaisena poolopaitaa ja hänhän talutti paidan sovituksen jälkeen kassalle. Poolot ovat selkeästi palanneet ja voisinpa melkein sanoa että tällä kertaa on ponchojen sijaan pakko saada pooloja! 😉

Paita – Shirt Zizzi (L) // Hame – Skirt Zizzi (L) // Sukkikset – Tights Zizzi (52-56) // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Zizzi Ambassador Finland AW15 DSC_0082Zizzi Ambassador Finland AW15 DSC_0103 Zizzi Ambassador Finland AW15 DSC_0084Zizzi Ambassador Finland AW15 DSC_0115 Zizzi Ambassador Finland AW15 DSC_0091

Hame ja paita blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM