Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eikka tuli taloon!

Eikka ja Jyrki DSC_0013 Eikka ja Jyrki DSC_0111 Eikka ja Jyrki DSC_0104 Eikka ja Jyrki DSC_0062 Eikka ja Jyrki DSC_0055 Eikka ja Jyrki DSC_0016Eikka ja Jyrki DSC_0119 Eikka ja Jyrki DSC_0135 Eikka ja Jyrki DSC_0148

Ajettiin eilen viikonlopuksi tänne Joensuuhun siskon ja hänen miehensä luo vierailulle. Meinattiin myös Varkauden ja Joensuun välisellä pimeällä osuudella täräyttää hirvikolari, kun naarashirvi hyppäsi vasemmalta puolelta suoraan eteen. Onneksi Matti ehti väistää vastaantulevien kaistalle ja vältettiin törmäys. Kyllä muuten säikäytti!

Tänne on saatu pari viikkoa sitten myös perheenlisäystä, kun Eikka tuli taloon. Eikka on siis tänään 12 viikkoa vanha bichon frisen pentu ja kerrassaan hurmaava tapaus. Eikka ja Jykä tulevat aivan loistavasti juttuun ja täällä onkin leikitty jo koko eilinen ilta ja tämä päivä. Melkoinen kaksikko nämä Jykä ja Eikka, oikea Ying ja Yang. Mutta nyt Jykän kanssa koirapuistoon, sitten kummitytön synttäreille ja illasta Susijengin peli. Mukavaa viikonloppua!

EDIT: Eikka ei siis suinkaan tullut meille, vaan siskolle ja hänen miehelleen, pahoittelut, jos tekstistä sai väärän käsityksen. Lähellä kyllä oli, etten napannut Eikkaa mukaan, kun palattiin takaisin tänne Nummelaan. 🙂

0

0 Comment

 1. Omg! En kestä miten söpö uusi perheenjäsen onkaan!! Aiemmassa kämpässä kämppiksellä oli samanlainen ihanuus ja koirasta tuli perheenjäsen… Tämä postaus ei helpota meidän koirakuumetta!!!

  0
 2. Laura K. says: Vastaa

  Mikä ihana karvapalleropentu! Varmasti mahtava parivaljakko :)!

  0
 3. Onneksi olkoon ”perheenlisäyksestä”! : ) aivan hurmaava tapaus!

  0
 4. Heidi. P says: Vastaa

  Iiik! Mä en kestä, Eikka on yhtä lutuinen kun Jykä <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM