Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Surakan brunssi

Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0050 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0052Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0054Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0059 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0053 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0055 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0057 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0061 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0063 Surakan baari Brunssi Joensuu DSC_0068

Surakan Baari ja etenkin sen brunssi (17,90€/hlö) on oikeastaan jo käsite Joensuussa ja kun asiasta kerran tuli eilen siskon kanssa puhetta, varattiinkin täksi sunnuntaiksi pöytä heti klo 11.00 ja pistäydyttiin tankkaamassa ennen kotiin lähtöä kunnon yhdistetty aamiainen/lounas huiviin. Ja kyllä muuten maistui!

Pöytään oli katettu jos jonkinlaista herkkua ja tarjonta brunssilla oli todella monipuolista. Löytyi niin lämpimiä ruokia, salaatteja kuin herkkujakin tietysti pakollisilla croissanteilla ja pekoneilla höystettynä. Tarjolla oli myös runsaasti esim. kasvisruokia, joten jokainen löysi varmasti pöydästä mieleistänsä evästä. Lopulta saatiin vielä kunnon kattaus erilaisia kakkuja ja makeita piirakoita jälkkäriksi. Meidän koko jengiltä isot suositukset Surakan Baarin brunssille ja kuulemma paikan lounaskin kannattaa testata.

Mahat pinkeinä suunnattiin sitten vielä pienelle kävelylenkille satamaan, kunnes pakattiin kamat ja huristeltiin tänne Nummelaan. Huomenna sitten takaisin töihin. Olipa oikein kiva, vaikkakin liian lyhyt, viikoloppu Joensuussa! 🙂

Surakan Baari
Rantakatu 11-13, Joensuu

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM