Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – JUNAROSE DRESS

Kuten jo hehkutin, viime viikko oli hyvä. Ja lopulta päästiin ottamaan osaa Ravintolapäiväänkin eilen ihan oikeana päivänä, heh. Tämä kuvien asukin on viime viikolta, kun kipasin toimistolta alas ottamaan asukuvat kesken työpäivän. Tuo JUNAROSEn pari vuotta vanha mekko piti ihan kaivaa pitkästä aikaa käyttöön, sopii päivettyneeseen ihoon sen verran hyvin. Rusketusta tekisi mieli kyllä saada vielä lisää ja tänään on tullut selattua myös reissuja jouluksi. Lämpö houkuttelisi, joulun hintataso ei.

Vetelen tässä parhaillaan iltapalaksi inkivääri-lime Skyriä ja katson ekaa kertaa ikinä Fitnesspäiväkirjoja. Käytiin Matin kanssa äsken salilla, vaikkei todellakaan olisi huvittanut kammeta sinne. No tulipahan käytyä ja vielä pitäis lähtee Jykän kanssa lenkillekin. Huomenna sitten taas Helsinkipäivä ja onpa illasta myös Urban Decayn lanseeraustilaisuuskin, jossa meinasin piipahtaa. Huippua saada merkki vihdoin Suomeen!

Neule – Cardigan Carlings (L) // Korvikset – Earrings Jatuli // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Junarose mekko DSC_0458 Junarose mekko DSC_0459 Junarose mekko DSC_0466

Mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Moi! Oisko sulla vinkata, mistä tuota mekkoa voisi saada? Oon vuoden päivät jo etsinyt tuloksetta.. Jos myyt omasi mulle 😉

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM