Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihanaaa-aa-a!

Bose

”Ku beibi sä oot vaan niin ihanaaaa-aa-a!” soi päässä ja tekis mieli laulaa noin tälle viikolle! Viikko on ollut (ainakin tähän saakka) nimittäin aivan ihana. Töissä meni kivasti ja työviikko meni muutenkin tosi nopsasti. Yhtäkkiä sitä vaan huomasi, että hetkonen nythän on jo perjantai ja lasiin kaadettiin Bosen after workeilla kylmää skumppaa ja eteen tarjoiltiin toinen toistaan herkumpia naposteltavia. Aika ihanaa kieltämättä, vaikka myönnän, hippasen kyllä teki mieli jatkaa Suvilahteen ja Flowhun, mutta köröttelin kuitenkin kiltisti kotiin. Ensi viikonloppuna Blockfest, joten sitten ehtii bailata! Vielä on vähän auki, että otetaanko Jykä tänäkin vuonna mukaan Blockeille, viime vuosi meni ainakin hienosti, vaikka koira olikin mukana hotellihuoneessa.  Ihana viikko

Oli tällä viikolla muutakin hyvää. Rullapullat kansainvälisillä markkinoilla, Jykä (se nyt vaan on parasta aina), Hanko Sushin makoisat sushit palaverissa (liekitetyt lohet, lempparit!), lämpö jota oli tarjolla myös iltaisin, vadelmia notkuvat puskat kivenheiton päässä kotoa, se että Pätkis-jäätelöä löytyi vihdoin (se on ollut kaikkialta loppu, Nilsiästä, Kuopiosta, Helsingistä jne.), kurkkujen kastelu Matin vanhemmilla (joka meinattiin tietysti unohtaa, sulla on yks tehtävä…), mittava inventaario omassa vaatekaapissa (kirppareita tulossa varmasti taas piakkoin!) ja MTV:n rantautuminen kaapelitv:n myötä kanavavalikkoomme (apua mitä ohjelmia!!! Lempparina ehdottomasti Ex On The Beach!).

Ihana

Niin ja tietysti koko viikon kohokohtana se, että luultiin Ravintolapäivän olevan jo eilen lauantaina ja käytiin läpi kaksi Nummelan Ravintolapäivään osallistuvaa ravintolaa ja poistuttiin aivan raivona paikalta, kunnes tajuttiin tarkistaa netistä päivämäärä. 😀 Voisin lyödä vaikka vetoa, että ennen Ravintolapäivä on ollut kyllä lauantaina! No sattuuhan näitä, meille ainakin. Paremmalla onnella sitten tänään!

Viikon mittaan näitä minun ihania (ja välillä myös vähemmän ihania) hetkiä voi edelleenkin reaaliaikaisena seurata Instagramista (@PLUSMIMMI) ja Snapchatista (PLUSMIMMI).

Ihanaa sunnuntaita sinne!

0

0 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Pätkisjäätelöä on täälläkin ehditty etsiä useammasta kaupasta siinä vielä onnistumatta 😀

  0
 2. […] jo hehkutin, viime viikko oli hyvä. Ja lopulta päästiin ottamaan osaa Ravintolapäiväänkin eilen ihan oikeana päivänä, heh. […]

  0
 3. Joka toinen ravintolapäivä on musta la ja joka toinen su! Mutta tärkeempi asia: järkkää kirppis niin et mäki pääsen, himottaa uudet vaatteet (ja kengät maybe) 😛

  Ps. Lounas sen 31.8. alkavan viikon ma-ke joku päivä? Oon sillon jo lomalla meinaa! Ja torstaiaamuna on sit lähtö Ranskaan…auuuuu!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM