Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kasvulaatikoiden sadonkorjuu

Muistattekin ehkä, kun laittelin alkukesästä teho-lavoista koottuihin kasvulaatikkoihin kasvamaan mm. kurkkua ja tomaattia. Oli siellä basilikakin, mutta se ei ole jostain syystä oikein viihtynyt. Piha on muuten edelleenkin vaiheessa, sateinen kesä ei motivoinut laittamaan takapihaa kovinkaan, joten sepeli odottaa edelleen tilaamista ja nurmikko istuttamista, mutta eipä tuo niin justiinsa, kun puutarha tuottaa kuitenkin kivasti satoa.

Kasvulaatikko DSC_0469Istutin kuin istutinkin tuon amppelitomaatin laatikkoon. Nyt se on ihan villiintynyt ja tomaatinraakileita on vaikka kuinka. Mietin jo jossain vaiheessa, että onko nuo sittenkin vihreitä tomaatteja, kun eivät millään meinaa muuttua punaisiksi, mutta ehkä ongelmana on ennemminkin auringonvalon puute, ei taida paistaa tarpeeksi päivän aikana tuohon kohtaan, joten näinköhän tomskut ehtivät enää ollenkaan täksi kesäksi, heh.

Kasvulaatikko DSC_0471Kurkkuja puolestaan ollaan päästy maistelemaan useita ja niitä putkahtelee edelleen tasaista tahtia. Riittää, että tuon avomaankurkun kuorii ja vetelee ääntä kohti. Niin hyvää!

Kasvulaatikko DSC_0476Mitäs pidätte näistä meikän Hello Kitty Crocseista, joihin Jykä on muutamaan kertaan pentuaikanaan upottanut hampaansa? En ole tainnut ikinä (onneksi) poistua nämä jalassa postilaatikkoa kauemmaksi… 😀

Kasvulaatikko DSC_0473Siellä niitä vauvakurkkuja kasvaa!

Kasvulaatikko DSC_0044Jykä on aina kovin kiinnostunut noista kurkuista, muttei ne kuitenkaan herralle maistu, kun lohkaisen palasen. Ehkä kyse on enemmänkin halusta osallistua tähän(kin) hommaan.

Ainakin kurkkujen kasvattamiseen nuo teho-lavojen kauluksista kyhätyt kasvulaatikot sopivat aivan loistavasti. Mietin jo tässä, että mitähän sitä ensi vuonna laittaisi kasvamaan? Ehkä kesäkurpitsaa?

0

0 Comment

 1. Jykä! <3

  0
 2. Heidi. P says: Vastaa

  Voi Jykä <3 nappisilmä ja kurkkukasa… mamma mitä tehdään näille??? Jykä on suloinen.

  0
 3. Eppu rakastaa kurkkua! Jos sille tarjoaa samaan aikaan makkaranpalaa ja kurkunpalaa, se valitsee ehdottomasti kurkun! :DD

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM