Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihan pihalla!

DSC_0065DSC_0054DSC_0076 DSC_0048DSC_0077 DSC_0091

Pihahommia on tullut paiskittua taas useampi ilta putkeen. On kitketty, lapioitu, haravoitu, ripoteltu pihalle useampi säkillinen katetta, käännetty koko nurmikko kokonaan ympäri, rakennettu ja suunniteltu. Ravattu useammassakin eri rautakaupassa ja syydetty seteleitä pihan laittamiseen. Terassi pestiin eilen (kannoin parisenkymmentä sankkoa vettä, huh) ja äsken se sai uuden öljyn pintaansa. Vielä olisi etupiha öljyämättä ja takapihalla vielä nurmikko istuttamatta. Mietittiin, josko mentäisiin nurmikon kanssa helpoimman kautta ja hommattaisiin ihan siirtonurmea tuohon kymmenen neliön läntille. Muualle täytyykin sitten tilata sepeli, jotta saadaan loppupiha siistiksi. Niin ja nikkaroida vähän terassiin jatketta ja ehkäpä vielä sohvakin…

Askarreltiin jo viikonloppuna myös teho-lavoista pari kasvulaatikkoa, johon ajattelin istuttaa muutamia (hyöty)kasveja kesäksi. Kolme kurkuntainta on jo kasvamassa ja tomaatti ja mansikka löytyvät amppelista. Mietin niiden siirtämistä tosin laatikkoon. Lisäksi ajattelin heittää joukkoon ainakin basilikan ja ehkä muitakin yrttejä. Luin jostain, että kasvien kannattaisi olla kasvulaatikossa yksivuotisia, joten niillä taidetaan mennä. Hyvät vinkit laatikkokasvatukseen otetaan vastaan ilolla! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mikä mielipide sulla on tähän bellablogi kohuun?

  0
  1. Tosi ikävä juttu! Asianomaiset selvittävät onneksi asiaa ja siitä tiedotetaan varmasti lisää vielä myöhemmin.

   0
   1. Tässä vielä tiedote tuosta kohusta:

    Bella-blogeja koskevasta keskustelusta

    Viime viikolla startannut somekeskustelu portaalimme toiminnasta on herättänyt lukijoissamme paljon kysymyksiä ja syviä tunteita.

    Keskustelun johdosta varmistimme lakimiehemme kanssa, että olemme toimineet lain mukaisesti bloggaajien sopimusten ja tekijänoikeudellisten asioiden osalta.

    Ennen kaikkea keskustelu on koskenut kuitenkin koettua epäoikeudenmukaisuutta ja kiusaamista. Tämän selvittäminen on vaikeampaa, koska tunteet ovat pelissä, ja koska keskustelussa on myös useita väärinkäsityksiä.

    Kun toimintaamme koskeva keskustelu on kuitenkin tällaisia herättänyt, otan asian korjaamisen todella vakavasti. Haluan korostaa, että en missään muodossa siedä kiusaamista. Pahoittelen luonnollisesti kaikkea omalta puoleltani synnyttämää mielipahaa. Sellaisen synnyttäminen ei missään tapauksessa ole koskaan ollut tarkoituksenani.

    Muutamia keskeisiä väärinkäsityksiä haluan kuitenkin oikaista. Emme ole palkanneet uusia kirjoittajia Paskat Kirppislöydöt -blogiin.

    Emme myöskään ole vakoilleet kenenkään sähköpostia. Suljimme sähköpostin, kun saimme bloggaajalta viestin, että hän on siirtynyt toisen sähköpostin käyttöön. Sähköposti palautettiin kuitenkin välittömästi bloggaajan pyynnöstä. Sähköpostimuutokset tehdään sähköpostitilien hallintatyökalulla, jonka kautta itse posteihin ei ole pääsyä.

    Mikäli Paskat Kirppislöydöt -blogissa on edelleen blogin entisten kirjoittajien tekstejä, joita he haluavat sieltä poistettavan, pyydän bloggaajia olemaan suoraan yhteydessä meihin, jotta asia saadaan kuntoon.

    Olen yrittänyt ottaa kumpaankin bloggaajaan yhteyttä toivoen, että voisimme sopia asian. Toivon, että saamme keskusteluyhteyden auki pian, niin voimme hakea sovintoa myös kahdenvälisesti.

    On selvää, että käsittelyssä olleet asiat eivät ole kaikilta osin menneet niin kuin pitäisi. Tätä pahoittelen. Vaikka blogiportaali on työpaikka siinä missä mikä tahansa muukin, voimme olla jatkossa hienotunteisempia. Keskustelen avoimesti nykyisten Bellan bloggaajien kanssa, miten he kokevat toimintatapamme heidän kanssaan. Jos toiminnassamme paljastuu tapahtuneen lisäksi puutteita, teemme parhaamme kehittääksemme toimintatapojamme entisestään. Haluan, että Bella-blogit on hyvä työympäristö bloggaajille ja antoisa portaali lukijoille.

    Bellablogien toimitusjohtaja Ulrika Hirvikallio-Setälä

    0
 2. […] ehkä, kun laittelin alkukesästä teho-lavoista koottuihin kasvulaatikkoihin kasvamaan mm. kurkkua ja tomaattia. Oli siellä […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM