Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 23) – Vaseline Spray Moisturiser

Meikäläisen vapaapäivän suunnitelmat menivät tänään hieman uusiksi. Tarkoituksena oli postailla jo heti aamusta tämä perjantaipullopostaus, mutta useamman tunnin Elisan nettikatkos sotki koko päivän suunnitelmat ja lopulta päädyinkin siivoamaan kotia ja möyrimään takapihan kimpussa monta tuntia. No joskus näinkin. Kuinkahan paljon sitä oikein saisi päivässä aikaiseksi, jos ei viettäisi niin paljon aikaa netissä, mitä minunkin tulee aina päivittäin vietettyä…

Vaseline Spray Moisturiser

Mutta asiaan! Perjantaipullona tänään Vaselinen uutuutta spray-muodossa oikein kaksin kappalein, joista tuohon kaakaoversioon olen ihastunut oikein kunnolla. Kaakaon tuoksu on yleensäkin mieleen kosmetiikassa, joten tästä Vaselinen uutuudesta olin kovasti innoissaan.

Sprayvoide on tosi näppärä suihkuttaa iholle ja se imeytyy sukkelasti. Kosteusteho on melko kevyt ja voide ei tahmaa yhtään. Lisäksi pullo toimii missä asennossa tahansa ja se on varustettu kääntökorkilla, joten käyttö on tosi helppoa. Hintakaan ei tässä päätä huimaa, sillä purkki maksaa n. 5€. Suosittelen kokeilemaan, mikäli kaipaat kevyttä ja helppoa vartalovoidetta.

Ps. Iinan blogissa on meneillään Vaseline-kisa, jossa palkintona on paikka Hanna-Maria Seppälän uimakoulussa! Aika mieletöntä!

Tuotteet blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Totta! Tuota miedontuoksuista suihketta olen jo testannu ja ihanaksi huomannu käytössä. Tosiaan ei tahmaa vaatteita näin malttamattomallakaan ja niin hyvin kosteuttaa ihoa nopsan näppärästi. Pakko ostaa tuota kaakao versiota .. iikksss … en ollu tuollasta huomannukkaan. Kiitos vinkistä 🙂

  0
  1. Löysitkö jo tuon kaakaon? Eikö oo ihana! 🙂

   0
 2. Heidi. P says: Vastaa

  Moi! ajattelin ostaa tuota kaakaon tuoksuista kosteusvoidetta. Tahmaako se, kun olen niin sukkela, että sen pitää kuivua aika pika pikaa. No ostan kuitenkin, mä tykkään tuon kaakaon tuoksusta. 🙂 <3

  0
 3. Hei, mistäköhän noita saa ostettua? Olen yrittänyt etsiä mutta en ole onnistunut löytämään!

  0
  1. Minä olen nähnyt näitä ihan marketeissa ja muissa (Cittari, Sokos jne.). 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM